Posty i tematy

Moderator: Emyl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 18 lis 2010, 17:53

A o co chodzi ze znikającymi postami mobila, którego logowania na forum system nie rejestruje nawet?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

bartoni722

Post autor: bartoni722 » 18 lis 2010, 17:57

I tak (z tego co czytałem) nic śmiesznego nie wnosił, a tym bardziej mądrego. (przykład z tematu wypadki i awarie: A miał gaśnice skoro zapalał? [silnik])
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. :(

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 18 lis 2010, 18:02

Nie brakuje mi go jakoś strasznie, zastanawia mnie jedynie mechanizm "jak to jest zrobione" ;)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

bartoni722

Post autor: bartoni722 » 18 lis 2010, 18:03

A może napisał coś, ale pousuwał? Osobiście widzę to dopiero drugi raz, więc to jest dość prawdopodobne.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. :(

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 18 lis 2010, 19:48

bartoni722 pisze:A może napisał coś, ale pousuwał?
Na to wygląda - wczoraj z moderatorów byłem tylko ja na forum, widziałem tego posta na stronie głównej, ale przeczytać nie zdołałem.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 18 lis 2010, 20:44

No dobrze, a dlaczego system nie "zeznaje", że był zalogowany w ciągu ostatnich 12 h?

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 18 lis 2010, 20:48

Profil -> ukryj moją obecność na forum.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 18 lis 2010, 21:02

LOL! Jaka maskarada... ](*,) ](*,)

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 18 lis 2010, 23:29

fik pisze:Kliknij "oznacz temat jako przeczytany" w prawym dolnym rogu (pod linkami z numerami stron w temacie).
nie przynosi to oczekiwanego rezultatu.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 18 lis 2010, 23:30

MeWa pisze:
fik pisze:Kliknij "oznacz temat jako przeczytany" w prawym dolnym rogu (pod linkami z numerami stron w temacie).
nie przynosi to oczekiwanego rezultatu.
Całe forum jako przeczytane?

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 18 lis 2010, 23:34

to wpierw przeczytam inne tematy...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 23 lis 2010, 10:16

Could not obtain common word list

DEBUG MODE

SQL Error : 1317 Query execution was interrupted

SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('5', '50', '57', '100', '103', '112', '114.', '117', '131', '138', '14-dniowe.', '141', '162', '167', '171', '174', '186', '188', '189', '190', '193', '20-minutowych', '2010-11-23', '206', '330', '401', '430', '460', '500', '501', '508', '509', '511', '519', '520', '523', '525', '527', '709', '718', '719', '727', '738', '800', '805', '2009', '95190', '8695756', 'aglomeracyjnego.', 'aktualizacja', 'al.', 'andrzej', 'atrakcyjna', 'autobusowych', 'autobusy', 'autobusów', 'bardziej', 'barierę', 'biletu', 'bilety', 'biletów', 'biura', 'bo', 'boom', 'budowy', 'buspasów', 'była', 'było', 'będzie', 'będą', 'centrum.', 'chwycił', 'ciągu', 'ciężko', 'co', 'coraz', 'czas', 'czy', 'czyli', 'częstotliwością', 'częściej.', 'część', 'danym', 'dla', 'dobowych', 'dodaje.', 'dodatkowe', 'dojeżdżają', 'doliczyć', 'dostać', 'dotarła', 'dotrze', 'dotyczy', 'dowożące', 'drugiej', 'dużych', 'dworcach', 'dworcem', 'dyrektor', 'dziś', 'dzięki', 'e-2', 'e-8.', 'efekty.', 'europie', 'firmę', 'franków', 'galerią', 'gazecie', 'gazeta', 'gazetę', 'gdy', 'gdzie', 'go', 'godzinach', 'godziny', 'gorzej', 'grudnia', 'grupa', 'i', 'ich', 'ile', 'ja', 'jak', 'jakość', 'jarosław', 'jazdy.', 'jednak', 'jednocześnie', 'jego', 'jerozolimskich', 'jesieni', 'jest', 'jeszcze', 'jeździ', 'już', 'kampusem', 'karcie', 'kardynała', 'kartonikowych', 'kasowanie', 'kasprzaka', 'kierowcy', 'kilku', 'kodować', 'kolei', 'kolejna', 'kolejowych', 'komentuje', 'komfortowych', 'komunikacja', 'komunikacji', 'komunikację', 'komunikację.', 'konieczności', 'konsekwentna', 'koordynację', 'kończą', 'krótkich', 'które', 'który', 'których', 'którzy', 'kupiliśmy', 'kupiło', 'kursach', 'kursować', 'kursuje', 'kursującej', 'kursujących', 'kursy', 'kursów', 'kwartalnych', 'lat', 'latach', 'leszek', 'liczba', 'liczbie', 'linia', 'liniach', 'linie', 'linii', 'linii.', 'listopadem', 'listy', 'lokalne', 'lokalnych', 'ludzi', 'ludzie', 'marek', 'marymont.', 'mazowieckich.', 'mało', 'metra', 'miejsc', 'miejska', 'miejskiego', 'miejskiej', 'miesięcznych', 'mieście', 'min', 'minuty', 'minuty.', 'między', 'mln', 'mobilis', 'mokotowa', 'mokotów', 'może', 'możliwe', 'można', 'młociny', 'mówi', 'mówiło', 'na', 'nad', 'najbardziej', 'najmniej', 'największy', 'nam', 'nasz', 'nawet', 'nie', 'nieco', 'niej', 'niemal', 'niskopodłogowe', 'nowe', 'nowodworów', 'np.', 'o', 'obciążonych', 'objazdów', 'obserwujemy', 'oczywiście', 'od', 'odcinkach', 'odcinku', 'odkrywać', 'odpowiada', 'odpowiednio', 'odwołane', 'ofiarą', 'ok.', 'okazji', 'okazją', 'osowski', 'ostatnia', 'ostatnich', 'osób', 'parkingowych', 'parkingów', 'partia', 'pasa', 'pasażerski', 'pasażerów', 'październikiem', 'pierwsza', 'pierwsze', 'pkp', 'planach', 'planowania', 'pociągi', 'pociągi.', 'pod', 'podobnym', 'podróżują', 'poinformował', 'pokonują', 'pomysł', 'ponad', 'ponieważ', 'poprawia', 'popularne', 'popularnych', 'porzucają', 'porównania', 'porównaniu', 'potwierdza', 'powyżej', 'poziomie', 'połączeń', 'prac', 'praca', 'prace', 'prawie', 'proc.', 'prywatny', 'przeciążone', 'przede', 'przegrupowania', 'przegubowce', 'przegubowców', 'przekonała', 'przekroczyły', 'przerzuciła', 'przesiadają', 'przesiadkowych', 'przewoźnik', 'przez', 'przy', 'przybywa', 'przybędzie', 'przynosić', 'przypuszczam', 'przyszłego', 'przyznaje', 'quot', 'raz', 'reaguje', 'rekordową', 'remontów', 'rocznie', 'rok', 'roku', 'roku.', 'roszkowski', 'rozeszło', 'rozkładów', 'rozszerzanie', 'rozwoju', 'rozładowanie', 'ruch', 'ruta', 'ruta.', 'rzecznik', 'rzeczywiście', 'samochodem', 'samochody', 'samochodów', 'siedmio', 'siedzących', 'się', 'skoro', 'skwarek', 'skąd', 'spora', 'sposób', 'sprzedanych', 'sprzedaż', 'stacji', 'stacją', 'stają', 'staną', 'stefana', 'stojących', 'stolicy', 'strony', 'studentom', 'stąd', 'sukcesu', 'swojego', 'swój', 'szansa', 'szczytu', 'szef', 'szybkiej', 'są', 'służew', 'służewa', 'tabor', 'takich', 'takiej', 'tam', 'tarchomina', 'tego', 'tej', 'temu', 'ten', 'teraz', 'też', 'to', 'tramwaje', 'tramwajowej', 'tramwajów', 'transportu', 'tras', 'trasach', 'trasie', 'trasy', 'trzeba', 'trzy', 'trzy-', 'tych', 'tyle', 'tylko', 'tym', 'tys.', 'tłok', 'tłoku', 'tłumaczę', 'ubywa', 'ul.', 'ulicach', 'uniwersytetu', 'ursusa', 'ursusie', 'utrzymuje', 'utrzymywaliśmy', 'uważa', 'w', 'w-z.', 'warszawa', 'warszawa.gazeta.pl', 'warszawiacy', 'warszawiakom', 'warszawiaków', 'warszawie', 'warszawskiej', 'warszawy.', 'warszawą.', 'warunkach.', 'we', 'wicedyrektor', 'widać', 'wiosny', 'więc', 'więcej', 'więcej.', 'większy', 'woli', 'wozi', 'wprowadzenie', 'wreszcie', 'wrześniu', 'wskazuje', 'wspólnego', 'wszystkim', 'wtedy', 'wycofać', 'wylicza', 'wymienionych', 'wyruszyły', 'wyszyńskiego.', 'wziąć', 'wzrost', 'wzrosła', 'właśnie', 'włochach', 'zachodnim', 'zaczyna', 'zaczął', 'zaczęli', 'zaczęła', 'zajęte', 'zamykaliśmy', 'zamówionych', 'zapowiada', 'zarządu', 'zasięgu', 'zastępują', 'zatłoczone', 'zbiorowej', 'zdaniem', 'zdarza', 'zdarzają', 'zeszłego', 'zlecenie', 'zmian', 'znacznym', 'znacząco', 'znak', 'została', 'ztm', 'ztm.', 'średniookresowe') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 229492

Line : 323
File : functions_search.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
To coś pojawiło się gdy chciałem założyć to: viewtopic.php?t=8493

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 23 lis 2010, 10:37

To nowy gadżet, automatyczna indeksacja treści postów, szczególnie przydatna przy długich artykułach :lol:

A na serio - właśnie przy dłuższych postach to się ostatnio dość często zdarza.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 23 lis 2010, 21:27

Bastian pisze:To nowy gadżet, automatyczna indeksacja treści postów, szczególnie przydatna przy długich artykułach :lol:
Przydałby się jeszcze gadżet pt. autoresponder do wykorzystania w najbardziej oklepanych wątkach, wypływających co kwartał z tymi samymi argumentami. :D

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 01 gru 2010, 17:06

Dziwne. W temacie "Zmiany od grudnia" mój post jest ostatni, ale wykaz tematów cały czas go nie widzi :-k

ODPOWIEDZ