nie sądź według siebie.mobil one pisze:Ojciec Dyrektor?!Gacek pisze:Nie wiem kto jest ojcem...
Boli mnie noga :D
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
gronostaj by rzekł, że wina bohuna 
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
MNIAMchruscik pisze:objadelm sie kajmakiem w mazurkach...
Moje gardło
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Petroniusz
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mnie aż wczoraj zabolało. Wybrałem się na akcję bezpłatnych badań alergicznych. Co ja na ten temat sądziłem, jest napisane w ankiecie o alergiach
Ale pani dermatolog kilka lat temu nie przekonałem, by mnie skierowała na testy. Więc tym bardziej się uparłem pójść. Swoje odstałem (ponad 3 godziny, w tym przerwa na zakupy). Wlazłem w końcu do poczekalni alergobusa. Wizyta u lekarza, potem zakraplanie i nakłuwanie, 15 minut czekania na reakcję organizmu, powrót do pielęgniarki na mierzenie linijką bąbli, na koniec powtórnie do lekarza. Ludzie wychodzą, kolejno czekają z pomazanymi i ponakłuwanymi łapami na swoje wyniki. Każdemu przynajmniej jeden bąbel (na 12 prób) widać (jak się okazało - testowy, na histaminę), niektórym więcej. Komuś wyłażą po trochu wszystkie próbki, sensacja. W końcu mnie nakłuwają. Łapa zaraz zaczyna swędzieć. Po dwóch minutach patrzę, a ja mam purchle większe, niż tamten po kwadransie. No, pięknie. Psy i koty umiarkowanie, kurz znacznie bardziej (czego byłem pewien), ale pyłki - tragedia. Włażę z powrotem na mierzenie, kładę rękę na stoliku. Pielęgniarka powiedziała tylko "O Jezu". Lekarz, gdy spojrzał, od razu rzekł: "Pan wie, że to jest do leczenia natychmiast?" Dał jakieś namiary, ale najważniejsze, że z tymi wynikami żaden lekarz pierwszego kontaktu nie ma prawa nie dać mi skierowania. No to będziemy się leczyć... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow