Boli mnie noga :D
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Ikarusomaniak
- R-9 Chełmska
-
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie spóźniłaś się przypadkiem na Bródno albo na Powązki?gronostaj pisze:Mój Boże, jaki cudowny temat!!! W sam raz dla mnie!!! A mnie dziś boli lewa noga, prawy migdałek, lewa pierś i lewy jajnik, a chwilami głowa, ale tylko troszkę. Wspaniały temat, naprawdę !!!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Na Bródnie to będę jutro . A blisko Powązek będę lada moment .Bastian pisze:Nie spóźniłaś się przypadkiem na Bródno albo na Powązki?gronostaj pisze:Mój Boże, jaki cudowny temat!!! W sam raz dla mnie!!! A mnie dziś boli lewa noga, prawy migdałek, lewa pierś i lewy jajnik, a chwilami głowa, ale tylko troszkę. Wspaniały temat, naprawdę !!!
Głowa mnie boli .
a mnie pchła...Jarek pisze:A mnie gryzie sumienie.
[ Dodano: 2006-03-18, 09:14 ]
Znowu cie ktoś rozjechal?gronostaj pisze:Mój Boże, jaki cudowny temat!!! W sam raz dla mnie!!! A mnie dziś boli lewa noga, prawy migdałek, lewa pierś i lewy jajnik, a chwilami głowa, ale tylko troszkę. Wspaniały temat, naprawdę !!!