Autobusy dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Cóż... przetargi na "niestandardowy" tabor są dość skomplikowane, a jak jeszcze dodamy do tego elementy prawa budowlanego i energetycznego, to efekt jest łatwy do przewidzenia.... w zadawaniu pytań (nawet tych absurdalnych, ale i bardzo szczegółowych) można brnąć miesiące a może i dłużej. Praktycznie tylko fantazja oferentów stawia ograniczenia w tym zakresie.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Może MZA tak naprawdę nie chce kupować tych gazowców
Zwłaszcza, że Rostowski szykuje jakieś podatkowe szacher-macher związane właśnie z CNG.
.Prawo daje też możliwość ucięcia lawiny pytań.frencher pisze:Praktycznie tylko fantazja oferentów stawia ograniczenia w tym zakresie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ja mam wrażenie, że ZTM niespecjalnie chce tych gazówek..
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
A co ZTM-owi do tego?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Czy ktoś dysponuje plikami o archiwalnych przetargach, które ogłaszało MZA w ostatnich 10 latach (ogłoszenia, SIWZ, itp.). Niestety nigdy tego nie archiwizowałem, a obecnie potrzebuje pewnych informacji. W sieci ich nie znalazłem, ani na stronach BIP, TED czy MZA (tam są tylko wzmianki o ogłoszeniach). Proszę o kontakt na priv, by nie zaśmiecać tematu...
Ikarus 280.26 2455 WAB205P; linia H TARCHOMIN (Fabryka Domów) - OKĘCIE
Przeklawiaturzenie, rzecz jasna chodzilo mi o MZApawcio pisze:A co ZTM-owi do tego?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Wystąp z wnioskiem o udzielenie informacji publicznej. Powinni ci przysłać SIWZ-y.mgm pisze:Czy ktoś dysponuje plikami o archiwalnych przetargach, które ogłaszało MZA w ostatnich 10 latach (ogłoszenia, SIWZ, itp.). Niestety nigdy tego nie archiwizowałem, a obecnie potrzebuje pewnych informacji. W sieci ich nie znalazłem, ani na stronach BIP, TED czy MZA (tam są tylko wzmianki o ogłoszeniach). Proszę o kontakt na priv, by nie zaśmiecać tematu...
Ja już kompletnie zgłupiałem Gazowce mają być solo czy przeguby?
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
-
Mateusz950
Chyba na przeguby.Kacper R3 pisze:Ja już kompletnie zgłupiałem Gazowce mają być solo czy przeguby?
Przetarg jest na przeguby.Mateusz950 pisze:Chyba na przeguby.Kacper R3 pisze:Ja już kompletnie zgłupiałem Gazowce mają być solo czy przeguby?
Jutro otwarcie ofert
Po takiej ilości pytań i przesuwaniu kolejnych terminów można się chyba spodziewać wszystkiego
Po takiej ilości pytań i przesuwaniu kolejnych terminów można się chyba spodziewać wszystkiego
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą