128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
Podwojne siedzenia? Niemozliwe. Jak oni sie mieszcza do tych tramwajow w Gdansku? W Warszawie to pewnie juz by byly niezabieralne przystanek przed petla.
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No mieszczą się średnio, w Śródmieściu tłok nie ustępuje naszym Alejom. Natomiast podstawą floty jest N8, które ma 26 metrów, więc przy nim Jazz jest wielkopojemny.
A tych siedzeń podwójnych to jest tam ze 4 pary, bo nad wózkami wagon ma układ 1+1 jak w Warszawie.
A tych siedzeń podwójnych to jest tam ze 4 pary, bo nad wózkami wagon ma układ 1+1 jak w Warszawie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak w pierwszych U-Bootach?
Można, mają też tak w Poznaniu, ale czy to takie lepsze, to imo problematyczne. Jest wtedy bardzo wąskie przejście.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
3003 albo '4 miał metro na wózku tocznym.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
- Kontakt:
Któryś nadal ma, ale imo jest to jeszcze gorszy układ siedzeń. Taki sam jest nad wózkami w praskich Skodach 14T i z trudem się tamtędy przechodzi.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oczywiście, że jest gorszy, bo marnujesz przestrzeń przy nadkolach.