Wybieramy się jak śnieg spadnie(?) na parę dni tam na narty, ale moze ktos opowie czy warto
Narty - ferie itd.
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jeżdziłem na Słowacji ze 4 lata temu. Na Chopoku nie byłem, ale słyszałem sporo dobrego na temat tras w jego rejonie.Piotrek pisze:No właśnie. Mam pytanie, czy ktoś z jeżdżących na nartach/desce na tym forum był na Chopoku?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Jest to jedna z opcji, którą rozważamy ze znajomymi na tegoroczny sezon. Tylko, że podobno dość drogo.Piotrek pisze:No właśnie. Mam pytanie, czy ktoś z jeżdżących na nartach/desce na tym forum był na Chopoku?
Wybieramy się jak śnieg spadnie(?) na parę dni tam na narty, ale moze ktos opowie czy warto
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Fajne tereny narciarskie są w Rużomberku przy trasie E77.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Ja staram się pojechać, ale zobaczymy jak to będzie. No trochę drogo http://www.jasna.sk/page01.php?id=41, ale i tak bardziej się opłaca niż w Polsce.
W tym roku połączyli wreszcie dwie strony Chopoka, więc do dyspozycji jest ok.20 tras - robi wrażenie w porównaniu z Polską.
Mimo tego jednak są też głosy negatywne, jak kolejki, złodziejstwo, kiepsko przygotowane trasy itp. tak więc czekam na opinie na temat Chopoka i innych kurortów narciarskich - głównie w tym roku na Słowacji
W tym roku połączyli wreszcie dwie strony Chopoka, więc do dyspozycji jest ok.20 tras - robi wrażenie w porównaniu z Polską.
Mimo tego jednak są też głosy negatywne, jak kolejki, złodziejstwo, kiepsko przygotowane trasy itp. tak więc czekam na opinie na temat Chopoka i innych kurortów narciarskich - głównie w tym roku na Słowacji
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- R-9 Chełmska
Ja tam byłem wczesną wiosną na obozie wędrownym i wyciągi narciarskie działały, ale panowie od przygotowania tras uznali, że już po sezonie, toteż trasy nie były przygotowane, w sezonie jednak powinno być równiutko i pięknie. A w CZ/SK dużo złodziejstwa jest tam, gdzie dużo polaków...
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Colony
- Kontakt:
Sprzęt jest całkiem niezły, a trasy świetnie oznakowane i naprawdę nie ma na co narzekac. Wyciągi na każdą pogodę i na każde umiejętności, możliwe jest też łączenie kilku tras ze sobą w czasie jazdy, co jest zdecydowanie zajebiste. Ale kradną owszem, mnie w kolejce obrobiono na 2000 koron.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Ja akurat wybieram się w Beskid Sądecki,ale również słyszałem,będąc w słowackich Tatrach,że warto w tamtych rejonach jeździć...
Być może będę w Tatrzańskiej Łomnicy na ok. 2 dni trochę pojeździć,ale jeszcze dokładnie nie wiadomo...
Być może będę w Tatrzańskiej Łomnicy na ok. 2 dni trochę pojeździć,ale jeszcze dokładnie nie wiadomo...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
A no, ja tam przez pewien czas co roku jeździłem. Jest gondolka, niezłe trasy, a do 2008-9 roku ma powstać krzesełko i trzy nowe trasy (czerwona,niebieska,czarna) więc w sumie będzie juz 8 trasziomal pisze:W Beskidzie Sąd. natomiast na Jaworzynie Krynickiej są bardzo przyjemne trasy,warto tam jechać.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Zgadza się.Jedyna wada to ceny.I warto tam jeździć od ok. godz.16-wcześniej jest tłok,a potem kameralnie,bo trasy są w większości oświetlane. 
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney