WAWKOM Liga
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
WAWKOM Liga
Serdecznie zapraszam do zgłaszania się do WAWKOM Ligi - forumowej ligi piłkarskiej opartej na grze Xpert Eleven. Postanowiłem założyć taką ligę, mam nadzieję, że pomysł ten Wam się podoba. Otworzyłem właśnie zapisy do 1. sezonu rozgrywek. A oto instrukcja jak się zapisać do ligi.
1. Wchodzimy na stronę www.xperteleven.com i rejestrujemy się (chyba, że już jesteśmy zarejestrowani, wtedy przechodzimy od razu do punktu 3.)
2. Czekamy, aż na skrzynkę mailową dojdzie mail aktywacyjny i klikamy w link.
3. Logujemy się i wybieramy opcję Search
4. W polu League ID wpisujemy numer: 104397 i naciskamy Search
5. Wybieramy opcję zapisania się do ligi, wypełniamy formularz i go wysyłamy
6. Teraz wystarczy poczekać, aż zaakceptuję Wasze zgłoszenie.
A potem przyjdzie czas na rozgrywki. W 1. sezonie planuję stworzenie WAWKOM Ekstraklasy z 16 drużynami, jeżeli będzie więcej chętnych to stworzę również zaplecze WAWKOM Ekstraklasy - WAWKOM I Ligę. Mam nadzieję, że podoba Wam się mój pomysł i z chęcią przystąpice do ligi
1. Wchodzimy na stronę www.xperteleven.com i rejestrujemy się (chyba, że już jesteśmy zarejestrowani, wtedy przechodzimy od razu do punktu 3.)
2. Czekamy, aż na skrzynkę mailową dojdzie mail aktywacyjny i klikamy w link.
3. Logujemy się i wybieramy opcję Search
4. W polu League ID wpisujemy numer: 104397 i naciskamy Search
5. Wybieramy opcję zapisania się do ligi, wypełniamy formularz i go wysyłamy
6. Teraz wystarczy poczekać, aż zaakceptuję Wasze zgłoszenie.
A potem przyjdzie czas na rozgrywki. W 1. sezonie planuję stworzenie WAWKOM Ekstraklasy z 16 drużynami, jeżeli będzie więcej chętnych to stworzę również zaplecze WAWKOM Ekstraklasy - WAWKOM I Ligę. Mam nadzieję, że podoba Wam się mój pomysł i z chęcią przystąpice do ligi
- Solaris U10
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
A może tak tutaj stworzyć coś na kształt "ligi" - ja tam mogę to prowadzić i liczyć Otóż byłby to konkurs na wzór istniejącego kiedyś w jednej z gazet : przed każdą kolejką chętni uczestnicy przysyłaliby do mnie drogą mailową typy wyników na daną kolejkę, czyli dokładny wynik spotkania. Za prawidłowe odgadnięcie rozstrzygnięcia meczu (zwycięstwo gospodarzy, gości, remis) - 1 pkt, a za prawidłowe przewidzenie wyniku bramkowego dodatkowo 5 pkt, czyli za każdy mecz w kolejce max. 6 punktów czyli max. 48 pkt za kolejkę. Po każdej kolejce prezentowałbym aktualną listę najskuteczniejszych. Co wy na to ? Ktoś chętny ? Czasu niewiele bo w piątek pierwsza kolejka rusza
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Jasne, czemu nie, najwyżej kogoś poproszę o pomoc w konwertowaniu wyników jeśli liczba uczestników będzie duża zrobię sobie taki formularz w excelu, który będzie mi liczył punkty automatycznie .
No więc ogłaszam, że rusza Wawkomowa Orange Ekstraklasa typerów. Przed każdą kolejką - najpóźniej do godziny rozpoczęcia pierwszego meczu - proszę o przysyłanie na adres pk45@wp.pl waszych typów wyników spotkań, w temacie wiadomości wpisując nicka z Wawkomu i hasło "typy na x kolejkę". Regulamin podany dwa posty wyżej. Nad nagrodą trzeba się będzie zastanowić, bo nie ma ograniczeń wiekowych
Nie ma ograniczeń w tym, kiedy kto chce rozpocząć zabawę - im później tym mniejsze szanse na sukces.
No więc ogłaszam, że rusza Wawkomowa Orange Ekstraklasa typerów. Przed każdą kolejką - najpóźniej do godziny rozpoczęcia pierwszego meczu - proszę o przysyłanie na adres pk45@wp.pl waszych typów wyników spotkań, w temacie wiadomości wpisując nicka z Wawkomu i hasło "typy na x kolejkę". Regulamin podany dwa posty wyżej. Nad nagrodą trzeba się będzie zastanowić, bo nie ma ograniczeń wiekowych
Nie ma ograniczeń w tym, kiedy kto chce rozpocząć zabawę - im później tym mniejsze szanse na sukces.
And if the band you're in starts playing different tunes
- Bastian
- Sułtan Maroka
A mógłbyś, dla ułatwienia, przed zbliżającą się kolejką wklejać zestaw par (i numer kolejki )?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow