PociÄ gi towarowe w Warszawie
Moderator: JacekM
BTW a co się stało z akcją "Tęczowy Towarowy"?
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
Ja się interesuje tym, który jeździ do ZETiTu w związku z sentymentem, o którym kiedyś Ci mówiłem. Kiedy to tak pi razy sufit jeździ? Nie wymagam danych co do minuty, wystarczy orientacyjnie, poczatek czy koniec tygodnia, rano, wieczorem itp.Gacek pisze:Czy ktoś z Was nimi się w ogóle poza mną i bohunem interesuje?

[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
burtta raczej na marginesie moich kolejowych zainteresowań.
jeśli już to WMH (z racji wpierw mieszkania obok, a później pracy tuż przy), choć z drugiej strony co to za pociąg co go można na piechotę przegonić...
jeśli już to WMH (z racji wpierw mieszkania obok, a później pracy tuż przy), choć z drugiej strony co to za pociąg co go można na piechotę przegonić...
O, o nim zapomniałem, mimo, że dzisiaj fociłem.
Mnie generalnie obchodzi wszystko co porusza się w najbliższej okolicy, na którą składa się wspomniana bocznica do ZETiTu, linia biegnąca przez lasek na Kole (którą jak na razie obszedłem od Połczyńskiej do Powązkowskiej) oraz trasa wzdłuż Prymasa do Dw. Zachodniego.

[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
-
- Kontakt:
Planowe obsługi z Warszawy Pragi są o 11:10- 11:24 w 1,3, 5Siecool pisze:Ja się interesuje tym, który jeździ do ZETiTu w związku z sentymentem, o którym kiedyś Ci mówiłem. Kiedy to tak pi razy sufit jeździ? Nie wymagam danych co do minuty, wystarczy orientacyjnie, poczatek czy koniec tygodnia, rano, wieczorem itp.Gacek pisze:Czy ktoś z Was nimi się w ogóle poza mną i bohunem interesuje?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-02-03, 13:08 ]
Tjaaa zaniechali. tzn i tak malują wagony jak chcą. czyli szaro- buraczano-brązowebohun pisze:BTW a co się stało z akcją "Tęczowy Towarowy"?
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
Heh...towarowymi się interesuję, znaczy w sierpniu przegrzebałem matce stanowisko dyspozytora w zakładzie taboru w Chełmie....szukałem rozkładu pociągów towarowych w okolicach Chełma....do Bahna
A znalazłem rozkład lokomotyw luzem
ale....ze Skarżyska, więc do symulacji się nie przydał. 

www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Moja koleżanka mieszka jakies 50m od torów. Składy kursują dosyć często. Wieczorami codziennie są kursy do i z Siekierek. Będę dzisiaj u niej, więc jeśli Was interesuje rozkład "z obserwacji" to mogę się zapytać
Przejeżdżającego pociągu nie da się niezauważyć, ponieważ stoi tam wskaźnik W6a, a po II jeśli nie jest się przyzwyczajonym to dźwięki wydawane przez spalinowego loka są bardzo uciążliwe.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- fik
- Naczelne Chamidło
rj 2004/5, więc może nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością jeszcze bardziej niż normalny rozkład towarów.jasiu pisze:przyłączam sie do pytania, a konkretnie - chodzi mi o pociągi do Jeziornej - kiedy to jeździ?od Gacka poprosze rozkład wszystkiego co jeździ z/do/przez PKP OKĘCIE!

Okęcie 10.30 - Jeziorna 11.20 cdz
Okęcie 12.01 - Jeziorna 12.51 (E)
Okęcie 15.00 - Jeziorna 15.50 (E)
Okęcie 15.55 - Jeziorna 16.45 cdz
Jeziorna 13.01 - Okęcie 13.53 cdz
Jeziorna 14.00 - Okęcie 14.50 (E)
Jeziorna 17.00 - Okęcie 17.50 (E)
Jeziorna 17.55 - Okęcie 18.46 cdz
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories