OkÄcie, Raszyn i dalsze okolice
Moderator: Wiliam
-
Krzysiek_S
- Colony
- Kontakt:
I wszystko jasne.nadarzyn.pl pisze:Zmiany trasy komunikacji podmiejskiej na terenie Nadarzyna.
W wyniku negocjacji przeprowadzonych przez Wójta Gminy Nadarzyn - p. Janusz Grzyba z Zarządem Transportu Miejskiego od dnia 1 maja br. trasy autobusów podmiejskich ulegną następującym zmianom: - autobus linii 703 w obu kierunkach będzie zajeżdżał na przystanek na Pl. Poniatowskiego.
- autobus linii 711 będzie miał końcowy przystanek na ul. Warszawskiej (przystanek Turystyczna), po odczekaniu przerwy tech., wykona dodatkowy kurs na trasie ul. Komorowska, Strzeniówka, ul. Pruszkowska.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
uzupełniając :
703 będzie w obu kierunkach wjeżdżać na Pl. Poniatowskiego jak obecne robi to 711.
711 będzie dwa razy stawać na przystanku (obecnie nazwanym) Turystyczna.Najpierw będzie to przelotowy przystanek a następnie krańcowy poczym ruszając z tego przystanku zrobi kółko po Nadarzynie i dopiero wtedy zatrzyma się na przystanku Pl. Poniatowskiego a dalej pojedzie do Warszawy
zmianie ulegnie nazwa przystanku Turystyczna 02 na Warszawska 02
703 będzie w obu kierunkach wjeżdżać na Pl. Poniatowskiego jak obecne robi to 711.
711 będzie dwa razy stawać na przystanku (obecnie nazwanym) Turystyczna.Najpierw będzie to przelotowy przystanek a następnie krańcowy poczym ruszając z tego przystanku zrobi kółko po Nadarzynie i dopiero wtedy zatrzyma się na przystanku Pl. Poniatowskiego a dalej pojedzie do Warszawy
zmianie ulegnie nazwa przystanku Turystyczna 02 na Warszawska 02
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Całkiem sensowne zmiany. Brawo.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Może to linia do Rozalinadzidek pisze:Podobno 15 października rusza nowa linia podmiejska 736. Zna ktoś szczegóły i je zdradzi ?!
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"