A jakie są wasze najciekawsze "osiągnięcia"?
Pech...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
...nas dopada czasem bez ostrzeżenia, za to trzyma się upierdliwie. Ja dziś wieczorem wylałem piwo na biurko, tracąc także szklankę, a wcześniej przewierciłem w ścianie kabel, zasilający gniazdko, do którego mam podłączony m.in. komputer, w wyniku czego nie mogę korzystać z Youtube'a 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Bastian pisze:przewierciłem w ścianie kabel, zasilający gniazdko, do którego mam podłączony m.in. komputer, w wyniku czego nie mogę korzystać z Youtube'a![]()
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Bastian
- Sułtan Maroka
Forum nie wymaga dźwięku...Tm pisze:Ale jakim (nomen omen) cudem nie możesz korzystać z jutuby skoro piszesz na forum?
[ Dodano: 2008-06-28, 22:33 ]
Z powodu takich, jak ja, teraz wiertarki robi się z plastykowymi obudowami i uchwytamiTm pisze:Można na to spojrzeć z drugiej strony - masz szczęście, że jeszcze z czegokolwiek na tym świecie korzystasz skoroś sie wwiercił w kabel z prądem.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bastian by chyba musiał przy okazji zatrudnić taperaTm pisze:Albo oglądać filmy nieme.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Raczej głośnikisolaris8315 pisze:To słuchawki trzeba sobie sprawić
Opowiadano mi kiedyś o gościu, który miał pecha wyjątkowego, a uczestniczył w spływach kajakowych. Kiedyś najpierw wrzucił do tylnej kieszeni spodni nóż (w dodatku ostrzem do góry), a potem nabił sobie na niego dłoń. A najlepszy był kołek: płynie cała grupa gęsiego, a on na końcu sam, bo miał kajak gospodarczy. Był przy brzegu kołek, który wszyscy sprawnie i z łatwością ominęli. Po paru kilometrach prowadzącego tknęło i pyta "jest XX"? Nie było. Za kwadrans nadpływa w na wpół zatopionym kajaku i krzyczy: "K..., pełno kołków w tej rzece!"
- fik
- Naczelne Chamidło
Kilka tygodni temu drukowałem w niedzielne popołudnie na kalkach silnie terminową robotę, którą w poniedziałek z rana trzeba było zawieźć do drukarni, gdy nagle drukarka odmówiła posłuszeństwa. Po półgodzinnych próbach reanimowania trupa darowałem sobie, nagrałem na płytę .pdf'a i poleciałem go wydrukować do CopyGeneral'a przy Starynkiewicz Platzu. Gdy dotarłem na miejsce, okazało się, że w pośpiechu nagrałem zły plik - klnąc na czym świat stoi pojechałem z powrotem do domu, uważnie już wypaliłem kolejny krążek i ponownie wybrałem się drukować - tylko po to, aby usłyszeć, że CG nie jest w stanie ustawić pożądanej przeze mnie rozdzielczości druku 600dpi (:shock:). Wkur...zony nieludzko zadzwoniłem do znajomego, który zgodził się to wydrukować, pod warunkiem, że przywiozę własną kalkę i toner - w związku z tym kolejny raz wróciłem do domu, wyjąłem z szuflady ryzę kalki, podchodzę do drukarki, która w tym momencie... zaczęła z powrotem drukować.Bastian pisze:A jakie są wasze najciekawsze "osiągnięcia"?![]()
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
plocmaster
Spalenie nieswojego modemu neostrady po podłączeniu go do (jak się potem okazało)niesprawnego kontrolera USB
powodującego skoki napięcia 
Od 5.2008 tylko autobusy
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Moje najciekawsze osiągnięcia?
- Podłączyłem zasilacz 9V do Game Boya. Oczywiście sprzęt nie nadawał się do użytku potem
- Zrobiłem małe spięcie w domu podczas zabawy lampką nocną. Było małe bum i korki przy okazji wywaliło.
- Spaliłem płytę główną, kiedy na lewym zasilaczu postanowiłem testować kości pamięci programem MEMtest.
Chyba tyle
- Podłączyłem zasilacz 9V do Game Boya. Oczywiście sprzęt nie nadawał się do użytku potem
- Zrobiłem małe spięcie w domu podczas zabawy lampką nocną. Było małe bum i korki przy okazji wywaliło.
- Spaliłem płytę główną, kiedy na lewym zasilaczu postanowiłem testować kości pamięci programem MEMtest.
Chyba tyle
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701