Z ciekawości: czy ktoś wie coś więcej o narysowanych na mapce "niedokończonych odcinkach" i "śladach przebiegu"? Albo przynajmniej coś o dokładniejszym trasowaniu?
"Berlinka"
Moderator: JacekM
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Od dawna podziwiam tą stronę - kopalnia wiedzy o tej trasie.
@Bastian - mapka z GW jest trochę marna. Brakuje na niej np. DW142 od węzła z S3/6 pod Szczecinem do Chociwlu (Chociwla?). Fajna betonowa droga z rezerwą na drugą jezdnię, wiadukty, węzły. Jest nieco powyżej zaznaczonego na tej mapce śladu.
@Bastian - mapka z GW jest trochę marna. Brakuje na niej np. DW142 od węzła z S3/6 pod Szczecinem do Chociwlu (Chociwla?). Fajna betonowa droga z rezerwą na drugą jezdnię, wiadukty, węzły. Jest nieco powyżej zaznaczonego na tej mapce śladu.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Właśnie też mi się tak wydawało ale firefox stwierdził, że to błąd.3383 pisze:ChociwlaKleszczu pisze: pod Szczecinem do Chociwlu (Chociwla?)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"