PowrĂłt linii 415
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Czy kurs zaczynający o 5:23 z Płowieckiej
GUS ma w ogóle sens? Wątpie żeby o tej porze zbierał tłumy z Grochowskiej, która zapewne w dojeździe do centrum wybiera 9. Ze Śródmieścia na pewno jeździ pusty, więc czy nie mógł by zaczynać na Płowieckiej ale o 6:13 i w kierunku Ługu?

Kurs o 8:57 można dołożyć bez problemów, bo to kolejny kurs w takcie. Natomiast kursu pośredniego nie dołożysz, bo na to potrzeba kolejnej brygady.Wg mnie beznadziejny rozkład. Kursuje tylko rano, 7 kursów i do tego uważam ze ludzim bardziej by sie przydał jakis dodatkowy miedzy 6:57 a 7:27 oraz kurs o 8:57 niz te startujace o 5:27 i 5:57 które pewnie jeżdża dosyc puste.
Swoją drogą ciekawe, jakie ile rzeczy można znaleźć w rozkładzie, który obowiązuje już bodaj dwa lata.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Marudzicie. Przecież, jeśli wierzyć wpisowi otwierającemu temat, 415 jest najlepszą rzeczą od czasu wynalezienia krojonego chleba!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Padłem.Glonojad pisze:Marudzicie. Przecież, jeśli wierzyć wpisowi otwierającemu temat, 415 jest najlepszą rzeczą od czasu wynalezienia krojonego chleba!

Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
-
Co nie znaczy że nie da sie lepiej tego zorganizować niż jest to w tej chwili.
153 poza szczytem jeździ co 15 minut i akurat tak jest wspaniale rozkład ułozony że na przystanek Rembertów Ratusz wjeżdza minute po 515. 515 jest X:21 to 153 X:22, 515 o X:51 TO 153:52. W weekendy oczywiście synchonizacja jest identyczna, akurat taka aby pasażer 153 miał jakies 10-20% szans na przesiadkę w 515.
153 poza szczytem jeździ co 15 minut i akurat tak jest wspaniale rozkład ułozony że na przystanek Rembertów Ratusz wjeżdza minute po 515. 515 jest X:21 to 153 X:22, 515 o X:51 TO 153:52. W weekendy oczywiście synchonizacja jest identyczna, akurat taka aby pasażer 153 miał jakies 10-20% szans na przesiadkę w 515.
rozbawiłeś mnieRosa pisze:Co nie znaczy że nie da sie lepiej tego zorganizować niż jest to w tej chwili.
tyle że 515 przyjeżdża 3-5min po czasie