Zmiany obsługowe - czerwiec 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zmiany obsługowe - czerwiec 2012
W czerwcu pojawi nam się linia 275 i pojawia się pytanie - kto ją obsłuży?
http://wieliszew.pl/index.php?cmd=aktua ... az&id=2090Wieliszew pisze:Zmiana rozkładu jazdy L-9
Informujemy, iż w czerwcu w związku z Mistrzostwami Euro 2012 nastąpi zmiana w kursowania linii L-9.
Ostatni kurs linii L-9 z PKP Legionowo w kierunku Góry odjeżdża o godz. 23.15, zaś w kierunku Wieliszew Plaża o godz. 0.15. W ten sposób chcemy umożliwić uczestnictwo i wspólne oglądanie meczy w strefach kibica.
Dodatkowo dla miłośników naszej plaży, w weekendy przygotowaliśmy specjalny kurs z Wieliszew Plaża w kierunku PKP Legionowo o godz. 23:30
Rozkład jazdy
Dodatkowo dzięki uprzejmości PKS Polonus 03.06.2012 w czasie święta Gminy Wieliszew zostaną uruchomione bezpłatne autobusy dowożące do stadionu w Wieliszewie.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Te linie SHL i SH0 to kto będzie obsługiwał, czym i w jakiej mocy?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Lotnisko ma 175, 148, 306, SHL i kolej. A Żwirki czym chcesz obsługiwać, łaskawco?Lukasz436 pisze:Jak szkoda że takie potwory się tworzy... nawet to do Lotniska nie dojedzie.
Nie spodziewam się, by 275 zostało po Euro, chociaż niezbadane są wyroki ZTM-u...Domas pisze:Ja myślę, że to ma trochę inny sens niż dojazd do lotniska - przykrywka do pocięcia 175.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Hmmm 504, 188, 128... no i SKM w pewnym momencie. Aż nagle na czas Euro tyle ludzi na Żwirkach przybędzie. Dodatkowo bardzo dużo osób na czas Euro wzięło sobie urlopy. Dla tego uważam że lepiej było na ten moment wzmocnić 175 lub 504 niż tworzyć kolejnego potwora.Bastian pisze:Lotnisko ma 175, 148, 306, SHL i kolej. A Żwirki czym chcesz obsługiwać, łaskawco?Lukasz436 pisze:Jak szkoda że takie potwory się tworzy... nawet to do Lotniska nie dojedzie.
Nie spodziewam się, by 275 zostało po Euro, chociaż niezbadane są wyroki ZTM-u...Domas pisze:Ja myślę, że to ma trochę inny sens niż dojazd do lotniska - przykrywka do pocięcia 175.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No, jeden myślący.MichalJ pisze:Wg mnie 275 jest po to, żeby obsłużyło ŻiW nie będąc podatne na korki przy samym lotnisku. Jak znam życie, wjazd na pętlę może być zamykany.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow