Chyba ze 114 raczej?Matrix2441 pisze:wydłużyć z Chomiczówki do Wilsona przez Broniewskiego (ale tu z 303 się trochę dubluje)

Moderator: Wiliam
Chyba ze 114 raczej?Matrix2441 pisze:wydłużyć z Chomiczówki do Wilsona przez Broniewskiego (ale tu z 303 się trochę dubluje)
Łojesu - ile protestów na hałas zaraz będzie!osa pisze:Może przez Elbląską na Powązki?
Jestem przekonany, że pewien stały pasażer linii 103 dodałby propozycję puszczenia jej Broniewskiego - Rondo Babka i na Dw. Wschodni (Kijowska).osa pisze:Myślałem o wycofaniu 156 z prawego brzegu Wisły, co i tak nastąpi po rozpoczęciu remontu mostu Grota, i połączeniu z linią 303 w całotygodniową: Cm Płn. - Młociny - Pułkowa - Marymoncka - Przy Agorze - Kasprowicza - al. Zjednoczenia - Żeromskiego - Perzyńskiego - Broniewskiego i tu nie mam pomysłu na końcówkę
Obecnie jest 114, 181, 303, (Ł, Ł bis). Nie wiem, jak ty się doliczasz dwóchPaweł D. pisze:Aż dwie? No faktycznie, miejsca leżące gwarantowane...
Moim zdaniem osie chodziło o to, że wywalenie 156 z Grota pozwoliłoby tę relację podbić.Moim zdaniem linia obsługująca nowe osiedle co 30/30/- to rozwiązanie na miarę Kielc albo Koszalina.
Masz rację nie świadczy.KwZ pisze:Obecnie jest 114, 181, 303, (Ł, Ł bis). Nie wiem, jak ty się doliczasz dwóchPaweł D. pisze:Aż dwie? No faktycznie, miejsca leżące gwarantowane...Liczba tarczek nie świadczy o jakości komunikacji.
No to zdecyduj się. Albo zabranie 303 ci przeszkadza, bo to potrzebna linia, albo nie, bo to linia a la Kielce.Paweł D. pisze:Masz rację nie świadczy.
303 powiadasz? Komentarz Jacka "Moim zdaniem linia obsługująca nowe osiedle co 30/30/- to rozwiązanie na miarę Kielc albo Koszalina." wyjątkowo dobrze to określa.