Wesoły kierowca
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Wesoły kierowca
Jestem tu nowa i przeszukuję forum w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji o nowym ZTM-owym bohaterze. Pokochałam go od pierwszego usłyszenia Od jakiegoś czasu po Warszawie jeździ "Wesoły Kierowca" - tak się przedstawia. Przez całą drogę mówi do pasażerów, używając mikrofonu. Wita wsiadających, życzy miłego dnia wysiadającym, w czasie jazdy też lubi sobie wesoło pogadać. Pasażerowie są zachwyceni Niestety tylko raz miałam przyjemność jechać z nim autobusem.
W internecie pojawiły się już artykuły o Wesołym Kierowcy. Czy na tym forum jest jakiś specjalny wątek na ten temat? Nie mogę znaleźć. Jeśli nie, to zapewne niedługo się pojawi. Ktoś już jechał z nim autobusem? Ktoś może dać cynk, na jakich liniach jeździ? Facet jest niesamowity, aż się nie chce wysiadać z autobusu
W internecie pojawiły się już artykuły o Wesołym Kierowcy. Czy na tym forum jest jakiś specjalny wątek na ten temat? Nie mogę znaleźć. Jeśli nie, to zapewne niedługo się pojawi. Ktoś już jechał z nim autobusem? Ktoś może dać cynk, na jakich liniach jeździ? Facet jest niesamowity, aż się nie chce wysiadać z autobusu
Możesz podać więcej szczegółów? Raz miałem przyjemność jechać z bardzo miłym kierowcą, który bodajże na przystanku wyszedł z kabiny i zaczął uprzejmie informować pasażerów do czego służy ciepły guzik i że można z niego skorzystać na każdym przystanku (jechałem wtedy linią przyspieszoną, gdzie obowiązywały wszystkie napotkane przystanki z powodu mrozów). Facet starszy w okularach, grubo po 50 z Ostrobramskiej?Just pisze:Ktoś może dać cynk, na jakich liniach jeździ? Facet jest niesamowity, aż się nie chce wysiadać z autobusu
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
- Matrix2441
Słyszałem coś o nim i jeśli to ten sam (o którym słyszałem) to ma A451 na stanie i robi od 4.07 br.Matrix2441 pisze:Czy to na pewno TEN i jak tak, to ma wóz na stanie?radeom pisze:Dziś A425 227, pasażerowie byli zachwyceni i zaskoczeni pozytywnym nastawieniem tego kierowcy