W tym poście viewtopic.php?p=827089#p827089 masz stworzone przeze mnie prymitywne narzędzie do tworzenia koordynacji. Nie jest ono aktualne, ale to akurat nie ma znaczenia. Masz czas do końca tygodnia, aby przedstawić swoją wersję, która zakłada idealną koordynację na wszystkich ciągach. Za każdą nieidealność będziesz miał tydzień bana. Brak przedstawienia rozwiązania oznaczać będzie naliczenie kary za każdy przypadek - łącznie 119 tygodni. Czas start!Robert 514 pisze:jak widać z ZTM się pracuje bo się ma kogoś z rodziny, żaden mądry spoza rodziny tak się do pracy nie dostanie i taka jest prawda
a warszawskie talenty się marnują.... ja to chyba zacznę słać rozkłady i koordynacje . lubię się często pobawić cyferkami i nigdy mi nie wychodzi 8:2:8:2
tylko 5-5-5-5-5-5
Koordynacje rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Przecież doskonale wiesz, że jest to nierealne. Jak skoordynować ze sobą w szczycie linie co 6 i 8 minut? Pomijam fakt, że cały układ musiałby być wtedy zależny od jednotorowego kawałka na Boernerowie, nawet 2 jadąca z Młocin na Tarchomin [20
6 (Wileniak-Starzyniak)
17 (Marymont-Cm. Włoski)
2 (Młociny - R-4)]. Czy to nie jest idiotyczne? Poza tym przy tramwaju co 4 minuty w szczycie koordynacja nie ma znaczenia (poza blokowaniem pętli przez nadmiar składów danej linii, zdjęcie "1" na Banacha w dziale z nowymi rozkładami).
Nie wiedziałem, że łącznie do zgrania jest aż 119 odcinków.
Nie wiedziałem, że łącznie do zgrania jest aż 119 odcinków.
Ja to wiem, ale kolega twierdzi inaczej, więc dam mu szansę.
- fik
- Naczelne Chamidło
Geniusz zła!pawcio pisze:W tym poście viewtopic.php?p=827089#p827089 masz stworzone przeze mnie prymitywne narzędzie do tworzenia koordynacji. Nie jest ono aktualne, ale to akurat nie ma znaczenia. Masz czas do końca tygodnia, aby przedstawić swoją wersję, która zakłada idealną koordynację na wszystkich ciągach. Za każdą nieidealność będziesz miał tydzień bana. Brak przedstawienia rozwiązania oznaczać będzie naliczenie kary za każdy przypadek - łącznie 119 tygodni. Czas start!Robert 514 pisze:jak widać z ZTM się pracuje bo się ma kogoś z rodziny, żaden mądry spoza rodziny tak się do pracy nie dostanie i taka jest prawda
a warszawskie talenty się marnują.... ja to chyba zacznę słać rozkłady i koordynacje . lubię się często pobawić cyferkami i nigdy mi nie wychodzi 8:2:8:2
tylko 5-5-5-5-5-5
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Wczoraj zauważyłem, że zrezygnowano z koordynacji 22 i 27 w DS. Czy któraś koordynacja okazała się dla 22 lub 27 ważniejsza? Odcinek: Powązkowska-Okopowa.
Jeżeli masz na myśli godziny wieczorne, to tragedii nie ma. Szczególnie po doklejeniu 1-ki. A 27 później całkiem nieźle wpasowuje się na Wolskiej.
Ale oceńcie sami: Powązki http://umapa.pl/Kbo91 i Os. Wolska http://umapa.pl/kQzim
Ale oceńcie sami: Powązki http://umapa.pl/Kbo91 i Os. Wolska http://umapa.pl/kQzim
Nie. Chodziło mi o odjazdy w ciągu dnia. Rano zresztą też. Dawniej było tak, że przy "1" co 10 minut 22 wskakiwało w połowie jednego odcinka czasu, a 27 w połowie drugiego. To samo z częstotliwością 7,5. Była 1-22-1-27. Teraz mamy 1-22-27-1-1. Oczywiście dodam, że nie jest to jakieś straszne przewinienie skutkujące ogromnymi trudnościami dla pasażerów. Tylko myślałem, że jest jakiś odcinek dla 22 lub 27, który jest bardziej kluczowy niż koordynacja na ww. odcinku i byłem ciekawy, który to odcinek.
-
Robert 514
,fik pisze:Geniusz zła!pawcio pisze: W tym poście viewtopic.php?p=827089#p827089 masz stworzone przeze mnie prymitywne narzędzie do tworzenia koordynacji. Nie jest ono aktualne, ale to akurat nie ma znaczenia. Masz czas do końca tygodnia, aby przedstawić swoją wersję, która zakłada idealną koordynację na wszystkich ciągach. Za każdą nieidealność będziesz miał tydzień bana. Brak przedstawienia rozwiązania oznaczać będzie naliczenie kary za każdy przypadek - łącznie 119 tygodni. Czas start!
hahahahaha sorry ale nie wiem jak do tego się odniesc
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
nie potrzebuje twojego narzędzia , mam swoje z całym szacunkiem do Ciebiepawcio pisze:W tym poście viewtopic.php?p=827089#p827089 masz stworzone przeze mnie prymitywne narzędzie do tworzenia koordynacji. Nie jest ono aktualne, ale to akurat nie ma znaczenia. Masz czas do końca tygodnia, aby przedstawić swoją wersję, która zakłada idealną koordynację na wszystkich ciągach. Za każdą nieidealność będziesz miał tydzień bana. Brak przedstawienia rozwiązania oznaczać będzie naliczenie kary za każdy przypadek - łącznie 119 tygodni. Czas start!Robert 514 pisze:jak widać z ZTM się pracuje bo się ma kogoś z rodziny, żaden mądry spoza rodziny tak się do pracy nie dostanie i taka jest prawda
tylko 5-5-5-5-5-5
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Nie chcesz, nie rób. Urlop damy ci z przyjemnością, a ja jeszcze ci go zaokrąglę do 120 tygodni za notoryczne pisanie takim sposobem jakby to był jakiś czat, bo czytać to się tego nie da. Spróbuj tylko teraz zacząć dyskutować, a wylecisz permanentnie.
Koordynację na pkp robi sie np. 25-minutowym postojem na Centralnym. Może tramwaje też tak powinny
ŁK
-
Robert 514
nie musisz czytać - przecież nikt ciebie nie zmuszaEmyl pisze:Nie chcesz, nie rób. Urlop damy ci z przyjemnością, a ja jeszcze ci go zaokrąglę do 120 tygodni za notoryczne pisanie takim sposobem jakby to był jakiś czat, bo czytać to się tego nie da. Spróbuj tylko teraz zacząć dyskutować, a wylecisz permanentnie.
Ależ nie krępuj się. Możesz pokazać to w swoim ustrojstwie.Robert 514 pisze:nie potrzebuje twojego narzędzia , mam swoje z całym szacunkiem do Ciebie
Trochę zbaczając z tematu - jest sobie para 111 i 158 z Alej na Saską Kępę, która w weekendowe poranki jeździ w takcie 25 - 5. Częstotliwość wystarczająca, ale te stada też są utrudnieniem. Wieczorem ZTCP jest to samo.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie rozumiem potrzeby ich zgrywania. Nie dojeżdżają wspólnie donikąd, dokąd (ani skąd) nie byłoby jeszcze lepiej dojechać tramwajem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Północny Gocław - tam raczej tramwajem nie dojedziesz 
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43