Informacja pasażerska
Podobnie na R-4. Najpierw brak jakiejkolwiek informacji o zmianie trasy na 33 (jeździło na Cm. Wolski z trasówką do Kieleckiej bez żadnej dodatkowej kartki) a na 18 w niektórych przypadkach zaklejone białą kartką końcowe przystanki na trasie do Służewca. Nowe standardy.

Oj, czepiacie się tego Grodzia.... Pasażer dostaje prawidłową informację o trasie, a że w mniej estetycznej formie.... szczegół.
A jaki profesjonalizm jest w TW, które wypuszczało 33 z nieaktualnymi dechami co do krańća? Albo w ZTM, które wgrywa dla 33 trasę, gdzie odcinek Femina - Młociny jest wyświetlany na żółto, choć to trasa podstawowa "od wieków"? To już wolę te "drapanki" Grodzia.
I jeszcze na obronę Grodziska, to na początku września w brygadach 157 MZA były nieaktualne dechy (elektryk bez wykazu przystanków nawet), a Grodzio miał prawidłowe...
A jaki profesjonalizm jest w TW, które wypuszczało 33 z nieaktualnymi dechami co do krańća? Albo w ZTM, które wgrywa dla 33 trasę, gdzie odcinek Femina - Młociny jest wyświetlany na żółto, choć to trasa podstawowa "od wieków"? To już wolę te "drapanki" Grodzia.
I jeszcze na obronę Grodziska, to na początku września w brygadach 157 MZA były nieaktualne dechy (elektryk bez wykazu przystanków nawet), a Grodzio miał prawidłowe...
To zależy jak kto ustawi, najlogiczniej jest ustawić Woronicza - kurs skrócony. Na 17 też jest wesoło bo masz kilka wariantów. Zajezdnia Mokotów, Zajezdnia Mokotów - trasa zmieniona, Zajezdnia Mokotów - kurs skrócony a jak ja jeżdżę to masz jeszcze Woronicza - kurs skrócony 
A dostali tablice z trasą objazdową? No raczej nie, skoro każda napotkana wysokopodłogowa brygada (przynajmniej przeze mnie) woziła dechy z trasą podstawową...Paweł D. pisze:A jaki profesjonalizm jest w TW, które wypuszczało 33 z nieaktualnymi dechami co do krańća?
Żyjemy chyba w XXI wieku. Wydrukować kartkę formatu A3 z trasą nie jest wielkim problemem. Spotykałem to na dechach zjazdowych przy okazji weekendowych objazdów np. Ale jeżeli przewoźnik i organizator mieli to w poważaniu to.... A wychodzi na to, że mieli.
Mogli nie wysyłać składów, skoro nie było przygotowanych korali.Paweł D. pisze:Żyjemy chyba w XXI wieku. Wydrukować kartkę formatu A3 z trasą nie jest wielkim problemem. Spotykałem to na dechach zjazdowych przy okazji weekendowych objazdów np. Ale jeżeli przewoźnik i organizator mieli to w poważaniu to.... A wychodzi na to, że mieli.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Bywalec pisze:Podobnie na R-4. Najpierw brak jakiejkolwiek informacji o zmianie trasy na 33 (jeździło na Cm. Wolski z trasówką do Kieleckiej bez żadnej dodatkowej kartki) a na 18 w niektórych przypadkach zaklejone białą kartką końcowe przystanki na trasie do Służewca. Nowe standardy.
Naprawdę koniecznie trzeba przez cały kurs straszyć pasażerów 33 napisem 'zjazd do zajezdni'?
-
Stary Pingwin
Najbardziej idiotyczny jest zjazd do zajezdni 17. Wiem, organizator przy zjeździe płaci tylko do bramy, a w kursach normalnych płaci za kółko po zajezdni. Tylko z punktu widzenia pasażera nic to nie zmienia. Jednocześnie przypomnę, że Halina Mirowska jest zapowiadana w starej lokalizacji i nikt się tym nie zajmuje.
miłośnik 13N
17 jest podwójnie idiotyczna, bo raz, że powinna mieć na dekoracjach kraniec Woronicza, a dwa, te zjazdy...
18 jest nie wiele lepsza. Jedynie zmienia słupek. 
Halina Mirowska powinna zostać poprawiona od soboty.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem