128N PESA Jazz Duo (Ten długi, z dwiema wielkimi głowami)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Albo coś się do koła przykleiło, albo mimo ABS-u płaszczyzna powstała, albo coś napierdzielało, bo wóz jest zwyczajnym Jazzem i albo stuka, albo piszczy, a najczęściej stuka i piszczy.
-
Stary Pingwin
Nie dość, że gdańskie jazzy są ładniejsze od naszych (normalna morda), to jeszcze stwierdzono, że w ramach gwarancji producent wymieni rampy dla wózków na normalne.Rozumiem, że takie, jak w autobusach.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
A nasze jazzy nie mają ramp rozkładanych ręcznie, czyli właśnie takich jak w autobusach?
Nie, mają wysuwane spod spodu. Takie jak w autobusach są w Swingach Duo w czwartych drzwiach.
-
Stary Pingwin
W gdańskich są podwójne siedzenia.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Naprawdę nie podobają ci się nasze dwugłowy?
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
-
Stary Pingwin
Wybitnie mi się nie podobają, są sztywne i niewygodne. Usiądź za pulpitem na 10 godzin, to pogadamy. Nie mogę się w kabinie wygodnie usadowić.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Hmm.
Nigdy nie będę tramwajarzem.
Nigdy nie będę tramwajarzem.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
-
Stary Pingwin
Nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo co los przyniesie. Dodam jeszcze, że za pulpitem 13N siedziałem wygodniej.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Podwojne siedzenia? Niemozliwe. Jak oni sie mieszcza do tych tramwajow w Gdansku? W Warszawie to pewnie juz by byly niezabieralne przystanek przed petla.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No mieszczą się średnio, w Śródmieściu tłok nie ustępuje naszym Alejom. Natomiast podstawą floty jest N8, które ma 26 metrów, więc przy nim Jazz jest wielkopojemny.
A tych siedzeń podwójnych to jest tam ze 4 pary, bo nad wózkami wagon ma układ 1+1 jak w Warszawie.
A tych siedzeń podwójnych to jest tam ze 4 pary, bo nad wózkami wagon ma układ 1+1 jak w Warszawie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak w pierwszych U-Bootach?