Mapa komunikacji miejskiej
Na nocnej mapie N24 nadal zalicza Rembertów-AON, mimo że już od jakiegoś czasu pętla nie wnika w rodzaj Akademii za bramą
Czy na mapie linii nocnych (http://www.ztm.waw.pl/mapa/mapa_n4.htm) nie należałoby zaznaczyć, jaka linia nocna jedzie Popularną?
I druga uwaga - może należałoby dodać przynajmniej w jednym miejscu numery linii nocnych jadących ciągiem Sławka, Pużaka, Kompanii Kordian?
I druga uwaga - może należałoby dodać przynajmniej w jednym miejscu numery linii nocnych jadących ciągiem Sławka, Pużaka, Kompanii Kordian?
Pozdrawiam
To jeszcze taki bzdet: w Rembertowie na mapie nocnej jest przystanek Rembertów-Ratusz, a nie obsługuje go żadna linia w nocy.
Tak jeszcze odnośnie mojego niedawnego wpisu. Na mapie dziennej jest poprawione, ale na nocnej dalej przystanki są w złych miejscach (ZP Przybyszewskiego powinno być tuż za skrzyżowaniem z Al. Reymonta, a Schroegera przed skrzyżowaniem a nie za)
Drobny błąd: przystanek Redutowa 52 zlokalizowany na ul. Redutowej za rondem w kierunku Wolskiej obowiązuje tylko dla linii N42, dlatego nie powinno być go na mapce linii dziennych.
Ku Wiśle jest przystankiem w obydwu kierunkach, a nie tylko w stronę Siekierek.
Ku Wiśle jest przystankiem w obydwu kierunkach, a nie tylko w stronę Siekierek.
O proszę, i moje zmienione. Dzięki.
Dziękuję za uwzględnienie powyższych uwag.rudy pisze: ↑31 sty 2018, 12:02Czy na mapie linii nocnych (http://www.ztm.waw.pl/mapa/mapa_n4.htm) nie należałoby zaznaczyć, jaka linia nocna jedzie Popularną?
Pozdrawiam
921 nie było likwidowane to zostało na mapie.
ZS7 krańcuje na PKP Falenica, a nie na pętli Falenica. 
A teraz, po skróceniu 503, informacja o pomijaniu przez 500 i 409 jest zbędna jeśli kolor okręgu zmieni się na fioletowy (bo nic czerwonego tam już nie ma).
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
No dobra, to będą dziwne uwagi
Nie podoba mi się przedstawiony na mapie przebieg POW - przy wyjściu z tunelu przy Nowoursynowskiej jest takie dziwne załamanie, zaznaczyłem je w załączniku czerwoną strzałką. Poza tym, wydaje mi się że Miasteczko Wilanów jest narysowane troszkę za wysoko - gdybyśmy przedłużyli Branickiego na zachód w miarę łagodnie, ulica nie trafiłaby na Ursynowie w Płaskowickiej, a to ma być prosta ulica.
Poza tym, POW będzie dochodziła do Herbu Janina dużo, dużo bliżej, ale to trochę pochodna tego, że Miasteczko Wilanów jest za bardzo na północy wg schematu. Wiem, pierdoły
Poza tym, POW będzie dochodziła do Herbu Janina dużo, dużo bliżej, ale to trochę pochodna tego, że Miasteczko Wilanów jest za bardzo na północy wg schematu. Wiem, pierdoły
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522