Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Czasy przejazdu
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
168 w godzinach wieczornych, tzn. po 21.00 (kiedy półkurs do Witolina spada do 38 min.), permanentnie spóźnione o 3-4 minuty.
Na samym Goclawiu można 5 minut się spokojnie spóźnić. Nie wiem po co są te rozkłady wieczorne, bo przy obecnym natężeniu ruchu i sygnalizacji świetlnej czasem nie sposób się wyrobić w rozkładzie.
Zapraszam na 202 w godzinach porannych i wieczornych. Warzywa z giełdy na Broniszach są przewożone w dużo lepszych warunkach..
A ja zapraszam na 192 i 504 wieczorem, sytuacja identyczna jak na 202. Puste drogi, prawie na pusto i od -3 do nawet -10 opóźnienia przy normalnej jeździe i ruszeniu z Poleczki o czasie.
Przecież wszystkie Olszyńskie linie mają za mało czasu. Różnica między największym, a najmniejszym czasem przejazdu nie jest aż tak duża - raptem 3 minuty na półkurs.
Ja na 202 widzę aż 5 minut różnicy. 
Zależy od półkursu. Czy postoje pozwalają na zredukowanie opóźnienia?
Poranek - szczyt - wieczór. Jak ruszysz z Gocławka na -5, to na Metro dojedziesz na -8. 
115 było kiedyś mocno krytykowane w dni wolne od pracy.. I, tak jak było, tak jest. Kwadrans na Mokrym Ługu, chwilka na Aleksandrowie. 213 też jest do wzmocnienia. Ale kogo to obchodzi.. Brygady trzeba dorzucić, a każde zadanie przewozowe kosztuje. 
Najlepsze jest 133 postoje po 6-8min. I tak od rana do wieczora. Ani jednej przerwy 15min...
W DP 3 brygady, w DS 2 brygady.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Walasiątku, może z tego powodu, że nie musi być?
Dodatkowe brygady bez zwiększania liczby kursów kosztują ZTM nic lub prawie nic (dojazdy). Tylko przewoźnik musi dodatkowych ludzi do pracy szukać.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem