Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Mapa komunikacji miejskiej
No to wiele wyjaśnia, bo tak było
Na mapie na nowej stronie Wincentego jest otwarta, a na starej - nie. Na obu nie ma pętli na Augustowie. Ki czort?
- fik
- Naczelne Chamidło
Zielona Białołęka wymknęła się spod kontroli nie tylko trasowców ZTM, ale i mapowców (i nawet się nie dziwię, ja tej kuwety też nie ogarniam). Pętli na Grodzisku od dwóch tygodni brakuje.
(a na nowej stronie jest chyba stan sprzed wakacji, śp. 332 ma się tam bardzo dobrze)
(a na nowej stronie jest chyba stan sprzed wakacji, śp. 332 ma się tam bardzo dobrze)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Może MC jest na urlopie i nie ma komu ogarniać.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- fik
- Naczelne Chamidło
Pewnie tak, acz miałem niejasne wrażenie, że coś w tzw. międzyczasie się pojawiło, ale teraz nie mogę tego zidentyfikować. W każdym razie czekam z niecierpliwością, bo inaczej nie umiem ocenić tych wszystkich zmian w tym rejonie 
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Co to wyłapałem na szybko:.
1) 163 i 164 na jezdni bocznej Przyczółkowej. Vogla 05 już nie istnieje, na bocznej tylko 164 w kierunku Vogla.
2) Jazgarzew / Wólka Kozodawska. Odcinek między Główną a Cmentarzem jest już nieużywany przez autobusy.
Ulica Chudoby przez "Ch" powinna być. I czemu ta okolica jest tak na zielono oznaczona? Jakoś na satelicie lasu tam nie widać
.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
-
Krzysiek_S
Berensona - kanał powinien by w drugą stronę dla linii 304 i 314.
Może będą zalesiać działki rolne?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Przy Żeraniu Wschodnim przy oznaczeniu przystanku autobusowego jest "214=nż", zapewne powinno być "314=nż".
EDIT: Zauważyłem jeszcze, że przy Animuszu dalej wpisana jest linia 741 jako kursy wariantowe. Tych kursów już nie ma.
EDIT: Zauważyłem jeszcze, że przy Animuszu dalej wpisana jest linia 741 jako kursy wariantowe. Tych kursów już nie ma.
https://www.nowa.wtp.waw.pl/wp-content/ ... apa_4.html
Na nowej stronie WTP nieaktualne schematy m.in. z narysowanym 205
Na nowej stronie WTP nieaktualne schematy m.in. z narysowanym 205
Kiedy będzie nowa mapa?