Podobno kratownica poległa
Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż
No to mamy o jednego SU18 CNG mniej.
Jesteś pewny?
No raczej go nie wyklepią. Prędzej zamówią nowy egzemplarz z ubezpieczenia.
Co najbardziej ucierpiało?
Nie za wcześniej przypadkiem na wasze wywody i teorie spiskowe???
Tu nie ma co wróżyć kratownica walnięta poszły siły takie, do tego zniszczona obrotnica co tu naprawiać. Szkoda całkowita.
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Ja bym się jednak wstrzymał z tym osądem.
Ashir jest oczywiście specjalistą od procedur odszkodowawczych i napraw po wypadkach komunikacyjnych, tak?
ŁK
Nie, dlatego bym się wstrzymał z oceną. Różnie bywa, z pozoru bardziej zniszczone autobusy potrafiły wrócić do ruchu.
Wydaje mi się, że taki 8106 był mniej uszkodzony (tylko sekcja A, bez mechanizmu przegubu), a jednak został skasowany. 9931 z pewnością podzieli jego los, nie ma co się łudzić. To już nie są czasy prostych Ikarusów i mozolnego odbudowywania przez wiele miesięcy na ORT. Tak na marginesie to zdziwiłem się, że konstrukcja autobusu (swoją drogą oparta o jakąś ramę) aż tyle wytrzymała. Gdyby to był na przykład stary MAN, to z pewnością straty byłyby jeszcze większe, bo pordzewiała kratownica by się rozsypała w drobny mak...
Btw. Wiadomo co się dzieje z Otokarem, który na N02 też się nadział na barierki?
Btw. Wiadomo co się dzieje z Otokarem, który na N02 też się nadział na barierki?
Od spodu kratownica jest zdrowa (Widać to na zdjęciach i nagraniach), cały impet ewidentnie wzięła na siebie barierka unosząc autobus.
Jest robiony na Wyględach w BTSie.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ej, nie da się odkupić tego 9931, jak już śledztwo się zakończy? Wyczuwam biznes na miarę sprzedaży relik... yyy... plakietek/breloczków z kawałków poszycia samolotów!
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11