Bany i ostrzeżenia
Moderator: Emyl
- Solaris
Chciałbym "podziękować" administratorom forum za dwie rzeczy:
1. Brak dostępu do wiadomości prywatnych, gdzie jest informacja za co zostało się zbanowanym.
2. Za brak jakiejkolwiek odpowiedzi na emaile wysyłane do Was, z zapytaniem o ten ban.
Pozdrawiam.
Ps.
Swoje zdanie mam prawo mieć i je głosić. Jeżeli ktoś nie wyczuł ironii w tym co napisałem, trudno się mówi i życzy spokojnego żywota.
1. Brak dostępu do wiadomości prywatnych, gdzie jest informacja za co zostało się zbanowanym.
2. Za brak jakiejkolwiek odpowiedzi na emaile wysyłane do Was, z zapytaniem o ten ban.
Pozdrawiam.
Ps.
Swoje zdanie mam prawo mieć i je głosić. Jeżeli ktoś nie wyczuł ironii w tym co napisałem, trudno się mówi i życzy spokojnego żywota.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Naprawdę sugestie, by rozdać broń i amunicję prowadzącym pojazdy komunikacji miejskiej, to ironia swoją niesmacznością znacznie jednak przekraczająca ramy tego forum. I nie było to pierwsze przewinienie, choć wcześniej nie korzystałeś z tak dużego, nomen omen, kalibru.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Uprzejmie proszę o usunięcie mojego konta / permabana na tym forum.
Boisz się, że wpadniesz w uzależnienie od wawkomu?
Ja to w ogóle nie wiem po co ta jego prośba, skoro wystarczy się nie logować i nie wchodzić na forum.