Flash8222 pisze: ↑29 gru 2023, 10:42
Oho, teorie spiskowe Fraktala XD Powiedz nam gdzie niby Mobilis chce wykorzystać te Solarisy XD Wrocław? Odpada. Bydgoszcz? Odpada. Może Kraków? Też nie XD
To co z nimi zrobi, mój Jaśnie Oświecony Flashu. A nie, zapomniałem, że po raz kolejny jest wiem, ale nie powiem, coś całkowicie w Twoim stylu. Albo po prostu nic nie wiesz, tylko po raz kolejny strzępisz klawiaturę na próżno.
Jurand pisze: ↑29 gru 2023, 10:43
fraktal pisze: ↑29 gru 2023, 9:41
Nie żartuj, że chcesz zastąpić dłuższe i wygodniejsze Scanie krótszymi i mało wygodnymi Alpino. Dla mnie absurdem w Alpino jest fakt, że jeden z dwóch guzików dla osób z niepełnosprawnością ruchową znajduje się przy siedzeniach, na które trzeba wspiąć się po stopniach. Te 25 wozów jest do zastąpienia raczej i w końcu przestaną się pojawiać pewnie na liniach typu 107.
Jak ITS nie wyjedzie na Twoją brygadę i przyjedzie coś bez guzika przy siedzeniu, to co wtedy?
Ta firma jest nie przewidywalna i jak na razie to 110 i 736 to jedyne linie które w miarę udaje im się planowo obsługiwać
( priorytet w postaci dużej ilości wzkm?), czy jak?
Chyba nigdy żaden przewoznik tak nie nawalał, wypadające drzwi w Solinach i Scanie PKS zgłoszone planowo do wyjazdu, będące w rzeczywistości wydmuszkami przeznaczonymi na częśc,i to było dobre 10-15 lat temu, teraz ITS jest napiętnowanym przewoznikiem w mieście
Co do ITSu, to mówiłem, co trzeba zrobić. ZTM mógłby nakłonić ITS do wydzierżawienia tych autobusów jakiemuś bardziej solidnemu przewoźnikowi na przykład Relobusowi i wtedy wóz byłby ITSu, a kierowca Relobusa. Czy to pomysł realny nie wiem, ale w teorii możliwy do zrealizowania, gdyby ZTM się włączył jako mediator/organizator tego przedsięwzięcia.