Skróci się do Puławskiej i tyle.man1956 pisze: Zamkną też niedługo wjazd w Dolną od strony Sobieskiego. Na kolejne objazdy trafią 119, 141 i 172.
W przypadku tych dwóch pierwszych linii trasa objazdowa jest łatwa do przewidzenia. Większy problem widzę ze 172,
bo ewentualny objazd przez Spacerową to chyba byłaby lekka przesada.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2024
Moderator: Wiliam
ŁK
-
Chyba przy zamkniętej Dolnej to raczej betonowość korka.
ŁK
W tej sytuacji to może lepiej, żeby zachować jakąś tam regularność na reszcie trasy, a nie ładować bez sensu w korek.Łukasz pisze: ↑25 kwie 2024, 10:51Skróci się do Puławskiej i tyle.man1956 pisze: Zamkną też niedługo wjazd w Dolną od strony Sobieskiego. Na kolejne objazdy trafią 119, 141 i 172.
W przypadku tych dwóch pierwszych linii trasa objazdowa jest łatwa do przewidzenia. Większy problem widzę ze 172,
bo ewentualny objazd przez Spacerową to chyba byłaby lekka przesada.
-
- Kontakt:
Czy w związku z remontem Moliera 503 będzie jeździło tylko z Konwiktorskiej na Bielańską? xD
Trochę przypał, bo w weekendy (wg RJ na stronie WTP - również w ten!) to 518 kursuje na Bielańską, a nie na pl. 3K xD
a jednak pojedzie Powsińską, by utrzymać kursowanie przez środek Stegien...mb112 pisze: ↑25 kwie 2024, 9:24A nie można prosto Witosa-Sikorskiego ? Najlepiej na stałe. Po co tak kombinować, już kiedyś to pisałem, tylko traci się przez to czas, na Stegnach jest pełno linii, chyba wszystkie nie zostaną po otwarciu tramwaju ? A dodatkowo wzdłuż Sikorskiego powstały nowe osiedla, były podobno narzekania, że za mało linii tam jest.
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2024/04/2 ... kowskiego/
JakZ powodu zdarzenia drogowego w ciągu ulicy Vogla autobusy linii 164 i 263 mogą być kierowane w obu kierunkach na trasy objazdowe ulicami : … – Przyczółkowa – Pałacowa – Ruczaj – Vogla – … . Możliwe opóźnienia kursów.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
No właśnie? Ktoś może poświadczyć,że tak rzeczywiście pojechały? Czy była to tylko radosna twórczość pisania palcem po mapie?
185 - najlepsza linia w mieście!
Nie za bardzo kojarzę układ, bo się zmieniał, ale chyba musiały jechać prosto, zawrotka gdzieś dalej, być może przy nawet wjeździe do Powsina, a potem boczna jezdnia autostrady. Nadal uważam, że to zbrodnia, że te boczne dróżki wzdłuż obwodnicy nie stały się normalnymi drogami na Zawady.
A nie, jest zawrotka tuż za Pałacową. Google mają świeżutki widok z satelity.
A nie, jest zawrotka tuż za Pałacową. Google mają świeżutki widok z satelity.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Czyżby 167 zmieniło trasę?
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2024/05/1 ... we-piaski/
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2024/05/1 ... we-piaski/
Też to widziałem. I nawet nie skojarzyłem, że to powinno być 197. Myślałem że jak oddali 11 na Sielce, to 167 wydłużyli na Chomiczówkę.
Obrońców Tobruku. Bemowo. Cyfra się odwróciła. 6 to w końcu 9 do góry nogami.