Niektórzy i tak stwierdzą, że Niemcy w polskim sejmie uzyskali drugi wynik w wyborach
A teraz o polityce... (tej krajowej)
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Prezydencki minister już powiedział w TVP dezInfo że dobrze że MN nie ma posła, bo niezasługują.
A nie powiedział, że przecież mają w osobie Tuska? A, sorry. Już po wyborach.
- vernalisadonis
Idą do grypsującej czy na frajernie?
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Odbędą wyrok w Warszawie Grochów. Szkoda, że pociągi z Otwocka wróciły na trasę podstawową bo bym im pomachał
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Pani minister z Kancelarii Prezydenta mówi w prawicowych mediach, że miejski autobus celowo zablokował wyjazd z Belwederu, żeby utrudnić prezydentowi szybki powrót do Pałacu Prezydenckiego. I tak nieświadomy niczego kierowca został pomocnikiem premiera Tuska.
Może to kierowca z przeszłością w arrivie? Wtedy świetnie pasowałby na kolaboranta niemieckiego
Dzisiaj warszawski PiS/Bocheński odpalił spin pt. "Warszawa nie musi być na wojnie z kierowcami by budować nowoczesny transport zbiorowy".
Jeden z filmików promuje hashtach #RafałNieKorkuj i bierze na tapet... aplikację JakDojadę.
https://www.facebook.com/warszawskipis/?locale=pl_PL
Jeden z filmików promuje hashtach #RafałNieKorkuj i bierze na tapet... aplikację JakDojadę.
https://www.facebook.com/warszawskipis/?locale=pl_PL
Taka ciekawostka. Jeden z naszych byłych moderatorów kandyduje w niedzielnych wyborach do Europarlamentu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Mam pytanko. Nie kibicuję żadnej stron sporu politycznego, ogólnie śmieszy mnie hipokryzja jednych i drugich, i trzecich i czwartych. Każdy tylko walczy o swoje a drugim zarzuca to co sam robi. Ale sprawa dotyczy obecnej walki o Marsz Niepodległości. No bo z tego co napisał Rafał Trzaskowski, stowarzyszenie złożyło ileś tam wniosków błędnie sporządzonych więc ze względów proceduralnych wnioski musiały być odrzucone. W efekcie oczywiście mamy tradycyjną wojenkę polsko-polską na zasadzie - "Czaskoski" jest wrogiem Ojczyzny bla bla bla. I teraz pytanie. Czemu stowarzyszenie po prostu nie złoży jeszcze raz (ale poprawnie) wniosku o marsz? To wygląda tak jakbym złożył jakiś wniosek do urzędu, wypełnił go wadliwie popełniając błędy proceduralne więc wniosek został odrzucony a ja zamiast złożyć go poprawnie drugi raz to bym wyzywał urzędniczkę. O co chodzi? Ktoś mi wyjaśni? Bo totalnie nie kumam tego.
Uśmiechnięci boją się haseł i protestów wobec rządzących i tego jak rządzą.
A kim są ci uśmiechnięci i dlaczego są uśmiechnięci?
Zrobią to. Tylko postanowili zrobić wokół siebie szum i zagrać rolę ofiary.
Wpisz "uśmiechnięta Polska" w google i sam zobaczysz;)
Ja tam jestem uśmiechnięty. Nie wiem o co biega
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2