Zgodnie z tym co chcieli radni - żeby nadal była linia o numerze 519. To będzie!
Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
No 239 miało być 15/20/20 a 519 ponoć ma być 30/30/30.Autobus Czerwon pisze: ↑21 paź 2024, 11:52W zasadzie jeżeli częstotliwość będzie identyczna jak proponowana dla 239 to nie widzę wad.
Zamienili stryjek siekierkę na kijek czy jakoś tak xd
Kajam się nisko. Ale mogę spokojnie zrzucić na swój telefon, który jest winien wszystkiemu złemu, co na tym forum kiedykolwiek popelniłem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Nie było i raczej dalej nie będzie skrętu z Wilanowa do Miasteczka..Matt Cubis pisze: ↑21 paź 2024, 12:00Wystarczy Vogla - Branickiego - RP - Wilanowska - Wilanów.Olek007 pisze: ↑21 paź 2024, 11:54Łudzę się, że się okaże, że dojedzie do al. RP i potem skręci w Wilanowską, ale wiem, że tak nie będzie. Powinno być co najmniej tak Oczyszczalnia „Południe” (zawrotka) – Syta – Vogla – Przyczółkowa – al. Wilanowska – Sobieskiego – Nałęczowska – SADYBA, a najlepiej tak KĘPA ZAWADOWSKA – Bruzdowa – Prętowa – Sągi – Calowa – Bruzdowa Metryczna – Syta – Oczyszczalnia „Południe” (zawrotka) – Syta – Vogla – Przyczółkowa – al. Wilanowska – Sobieskiego – Nałęczowska – SADYBA.
Ale pewnie tak nie będzie XD
251 zostaje co 30. Razem to co 15.Bywalec pisze: ↑21 paź 2024, 12:09No 239 miało być 15/20/20 a 519 ponoć ma być 30/30/30.Autobus Czerwon pisze: ↑21 paź 2024, 11:52W zasadzie jeżeli częstotliwość będzie identyczna jak proponowana dla 239 to nie widzę wad.
Zamienili stryjek siekierkę na kijek czy jakoś tak xd
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
-
O! Ale na pewno i tak nie teraz.Matt Cubis pisze: ↑21 paź 2024, 12:14Widzę wszystkie relacje skrętne.
https://tramwajdowilanowa.pl/wp-content ... scaled.jpg
W konsultacjach też było 251 co 30/40/40 oraz 239 15/20/20 więc mimo wszystko oferta słabsza w porównaniu do tego co było proponowane.
-
251 miało być do Kabat. Konstancin oczywiście wybronił.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Konstancin albo Wilanów. Znam głosy z Wilanowa, że musi być połączenie do KJ, bo tak - nie będzie nam obcy kresek na mapie przestawiał.
Podobno to burmistrz Wilanowa wymusił pozostawienie 519 grożąc, że jak nie dostosują się to zrobi im drugie Bemowo.
-
I naprawdę chodziło mu o 519 na jakiejkolwiek trasie?