- 1 (razem z R-1, R-2 i R-4);
- 3 (razem z R-2);
- 4 (razem z R-1 i R-3);
- 25 (razem z R-1 i R-2).
Zajezdnia R-5 Annopol
Moderator: Wiliam
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Rozkłady ćwierkają, że maksymalnie 1 listopada ma zostać uruchomiony liniowo Zakład Eksploatacji Tramwajów R-5 Annopol. Na ich podstawie można stwierdzić (co i tak było faktem oczywistym), że przewidziano na początek obsługę co najmniej 4 linii:
A będzie uroczyste otwarcie zajezdni?
Że Annopol na początku weźmie brygady z linii bródnowskich było więcej niż oczywiste.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Takie są założenia.
Tak. Będzie film z pierwszego wyjazdu z placu budowy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
AdamKlocusky pisze: ↑23 paź 2024, 18:10Zakład ̶E̶k̶s̶p̶l̶o̶a̶t̶a̶c̶j̶i̶ ̶T̶r̶a̶m̶w̶a̶j̶ó̶w̶ Realizacji Przewozów R-5 Annopol.![]()
Jak to mawiał jeden z emerytowanych już kierowników Działu Eksploatacji - Zjednoczone Rozrywkowe PrzedsiębiorstwoPrzecinak pisze: ↑24 paź 2024, 1:18AdamKlocusky pisze: ↑23 paź 2024, 18:10Zakład ̶E̶k̶s̶p̶l̶o̶a̶t̶a̶c̶j̶i̶ ̶T̶r̶a̶m̶w̶a̶j̶ó̶w̶ Realizacji Przewozów R-5 Annopol.![]()
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Jeśli dobrze czytam rozkład to R-5 otrzyma na poniższych liniach:AdamKlocusky pisze: ↑23 paź 2024, 18:10Rozkłady ćwierkają, że maksymalnie 1 listopada ma zostać uruchomiony liniowo Zakład Eksploatacji Tramwajów R-5 Annopol. Na ich podstawie można stwierdzić (co i tak było faktem oczywistym), że przewidziano na początek obsługę co najmniej 4 linii:Przystanek zjazdowy otrzyma oznaczenie 1088 INOWŁODZKA 06.
- 1 (razem z R-1, R-2 i R-4);
- 3 (razem z R-2);
- 4 (razem z R-1 i R-3);
- 25 (razem z R-1 i R-2).
- 1 - 11 brygad
- 3 - 2 brygady
- 4 - 8 brygad
- 25 - 4 brygady
No to źle czytasz.
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Tak, razem z trasą na Wilanów.
Oficjalne potwierdzenie i informacja o uruchomieniu podjazdów dla linii N64 do Zajezdni Annopol.
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2024/10/28/r5-annopol/
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2024/10/28/r5-annopol/
Będą podjazdy do 3 zajezdni: Stalowa, Annopol i Płochocińska.