A mówiłem, żeby szesnastkę nazwać 519.
Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
Btw, po otwarciu Rakowieckiej widziałbym tam osiemnastkę. To jakieś głupie by było?
31 wtedy też w weekendy.
I 19 na Stegny z połowy 33, a wcześniej 10.
A jakie są plany wielkich twórców?
31 wtedy też w weekendy.
I 19 na Stegny z połowy 33, a wcześniej 10.
A jakie są plany wielkich twórców?
ŁK
I 4 na PDPS. Jak szaleć to szaleć.
Myślę, że zobaczymy tam 14 i to w zupełności wystarczy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A ja myślę że 19 i wtedy wspólny odcinek Rakowiecka - Reymonta z 33
tatra
Można niektórym kursom 16 skasować pewne przystanki po drodze i może robić za 519 albo nawet i E-2. Tak samo jak KM omijają niektóre przystanki kolejowe
239 miało jeździć co 15 min w szczycie, co 20 min poza nim, więc niestety nie zostawili tamtego rozkładu.CafeKaskada pisze: ↑13 lis 2024, 23:01Pewna osoba wręcz żartobliwie powiedziała, że po prostu ułożyli już rozkład pod 239 i nie chciało im się zmieniać.
-
Michaltes05
Bo w planie z tego co pamiętam 251 miało jechać na Kabaty, a jak zostanie na Wilanowską to razem z 519 będzie co 15 minut
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
18 mogłaby się przydać do wzmocnienia 17, ale wtedy 31 przynajmniej do Wilanowskiej, jak nie do Sielc przez cały tydzień (+KS do metra jak teraz).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Z dwojga złego to ja wolę takich radnych, niż miłośników 25 czy 521...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Co tam ZTM będzie się klientem przejmował. Najważniejsza jest cykliczność. Rozkłady w Czwartek wieczorem, lepiej niż w Piątek...
W zleceniu jest skasowane.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Skasowane - zawieszone? A czy w zleceniu, odnośnie linii 130 i Z-8, pada również informacja o uruchomieniu czy jednak wznowieniu?