Przez to że z MM 02 będzie ciężko skręcić na pętlę.
Zmiany od marca 2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
1. Przed Świętami można wprowadzić specjalny RJ. To nie są kamienne tablice z dziesięcioma przykazaniami.
2. Jeśli ktokolwiek raz przejedzie się Z17 i zostanie wywieziony na przystanek RR 01, to już więcej nie będzie chciał Z17 jeździć, heh.
Kiedyś potrafiono ustawić przystanek tymczasowy przed rondem. Szkoda, że nie tym razem...
...a do tego pasażersko byłoby duuuużo bardziej korzystnie.
I jak tam, wybuchły dziś gdzieś zamieszki po zdegradowaniu 171 do solówek ?
Trzy pasażerki nie zauważyły różnicy.mb112 pisze:I jak tam, wybuchły dziś gdzieś zamieszki po zdegradowaniu 171 do solówek ?
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I tak zawsze siadają przy kierowcy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No w Scanii może być z tym problem. 

Przecież to nie komitet sterujący... Czy tam prowadzący 

Czy ktokolwiek tym Z17 jeździ? Korzystanie z niej w obecnym kształcie jest raczej uciążliwością, niż ułatwieniem.
Co do Arkadii: na szczęście nie jest to już jedyna duża galeria handlowa po północnej stronie Warszawy a i same zwyczaje zakupowe ludzi się nieco zmieniły...
Co do Arkadii: na szczęście nie jest to już jedyna duża galeria handlowa po północnej stronie Warszawy a i same zwyczaje zakupowe ludzi się nieco zmieniły...
Wczoraj o 9 na Marymoncie z solówki wysiadło jakieś 30 osób. Więc chyba tak.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Podziwiam!
(z dwóch linii, w tym jednej b.częstej, zrobili jedną b.rzadką, do tego z niezbyt udanymi przesiadkami... trzeba naprawdę chcieć i musieć tym jechać, by czekać na Z17)
(z dwóch linii, w tym jednej b.częstej, zrobili jedną b.rzadką, do tego z niezbyt udanymi przesiadkami... trzeba naprawdę chcieć i musieć tym jechać, by czekać na Z17)
-
W weekend na każdym kursie było po 10-15 osób. Nawet przyszła para ze skargą że Z17 w tygodniu w szczycie co 15 to za rzadko bo 17 jeździła częściej.person pisze: ↑27 mar 2025, 14:13Czy ktokolwiek tym Z17 jeździ? Korzystanie z niej w obecnym kształcie jest raczej uciążliwością, niż ułatwieniem.