Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
Namysłowska i Teatr Komedia zostają bez tramwajów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
36 które wejdzie na kursowanie całodzienne od 28.06. Czuję inbę o niską podłogę na 36 (która powinna się w tym przypadku na 36 pojawić).
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Przecież to będzie jakieś 8 kursów w dzień powszedni.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Były autobusy-ambulanse w pandemii, będą teraz tramwaj-ambulans 
Szpital Wolski powinien wystarczyć, teraz 36 ma objazd przez Kasprzaka. Bielański dostał już wariantowe 150 i 755/855, niech się podzieli pacjentami
Szpital Wolski powinien wystarczyć, teraz 36 ma objazd przez Kasprzaka. Bielański dostał już wariantowe 150 i 755/855, niech się podzieli pacjentami
Na Nałęczowksiej przy Biedronce ustawili wiatę, w dodatku konserwatorską. Wygląda więc na to, że na Nałęczowską wróci 163 i wyleci z ważnego ZP Goraszewska. A szkoda, ZTM wcześniej nie wykluczył utrzymania obecnej trasy. No chyba że na Nałęczowską przerzucą 108 w obu kierunkach, ale wątpię.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
-
adamrozbicki
Oczywiste, że 163 wróci w obu kierunkach na Nałęczowską bo to ma sens zamiast kręcenia po zapchanej Powsińskiej.TGM pisze: ↑20 cze 2025, 8:12Na Nałęczowksiej przy Biedronce ustawili wiatę, w dodatku konserwatorską. Wygląda więc na to, że na Nałęczowską wróci 163 i wyleci z ważnego ZP Goraszewska. A szkoda, ZTM wcześniej nie wykluczył utrzymania obecnej trasy. No chyba że na Nałęczowską przerzucą 108 w obu kierunkach, ale wątpię.
Czemu nie. I wartość dodana od razu jest. Nawiasem już rok temu był wniosek o zamianę jednej brygady na niską, bo akurat uważam za zasadne.
Wiata konserwatorska w takim miejscu to musi być pomyłka xd Przecież na przystankach tramwajowych chyba stoją zwykłe duże, prawda?
A co niskiego w rezerwie za tego jednego 3001, którego posiada Wola?
Wtedy cokolwiek niskiego.
Koło.
- R-9 Chełmska
Wymiany na ZP Goraszewska często sięgają kilkudziesięciu % pasażerów. Trochę słabo, to jednak lokalne centrum Sadyby.adamrozbicki pisze: ↑20 cze 2025, 9:37Oczywiste, że 163 wróci w obu kierunkach na Nałęczowską bo to ma sens zamiast kręcenia po zapchanej Powsińskiej.TGM pisze: ↑20 cze 2025, 8:12Na Nałęczowksiej przy Biedronce ustawili wiatę, w dodatku konserwatorską. Wygląda więc na to, że na Nałęczowską wróci 163 i wyleci z ważnego ZP Goraszewska. A szkoda, ZTM wcześniej nie wykluczył utrzymania obecnej trasy. No chyba że na Nałęczowską przerzucą 108 w obu kierunkach, ale wątpię.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Naobkoło? Na Bemowie zamiast czegoś czy gratis?MisiekK pisze:
Koło.
ŁK