No ale przyznaj, że bezpośrednie szynowe połączenie dworca Zachodniego z dworcem Wschodnim jest kuszące.
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
Z pewnością. Przy okazji można kawałek Warszawy zobaczyć. A nie tylko syf w tunelu.
Poza tym szykujcie się na remont średnicy. Siódemka wszystkich przewiezie.
ŁK
Żeby wcześniej nie musiało zabierać 71 z nakładki przy Głównym 
Zabierać?
No tych pasażerów kolei jak wiadukt poleci. Przed remontem średnicy.
O matko. Wpisałem pierwszy z brzegu numer linii na wypadek gdyby 1 dalej niż Kolejowa nie mogło jechać. Nadchodząca zima może zweryfikować optymizm ZDM.
Sam numerek to naprawdę kwestia drugorzedna.
Sam numerek to naprawdę kwestia drugorzedna.
Ale ja na serio nie rozumiem jak 7 ma zabierać 71.
Tip: nie chodzi o jutro.person pisze:Ale ja na serio nie rozumiem jak 7 ma zabierać 71.
ŁK
Zdaje sobie sprawę że brakuje
Natomiast jakoś ciężko mi uwierzyć że po otwarciu Zachodniego tylko 14 będzie tam jeździć. Trasa za miliony, prawie jak metro, trzeba to pokazać
A raczej nie sądzę że 1 tam pojedzie. Chyba że kursy skrócone, ale to już raczej jako nowa linia.

- fik
- Naczelne Chamidło
No ale to jest bardziej pół trasy, a funkcjonalnie dużo mniej, więc też nie ma co wydłużać na siłę czegokolwiek, żeby było. 14 i ew. pół jedynki wystarczy w zupełności.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak się posypie w końcu Towarowa, to te pół jedynki będzie jeździć z Dworca Zachodniego na Banacha 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow