SIP na przystankach

Moderatorzy: Tyrystor, Dantte

Łukasz
Kontakt:

Post autor: Łukasz » dzisiaj, 12:12

gfedorynski pisze:No właśnie jeśli podmiana wozu, to należałoby pasażerów poinformować.
Nie wiemy ciągle, który kurs, która godzina. I czy są procedury szybką na podmianę w systemie. Obstawiam, że kursy są wgrane, więc, jak zgubi sygnał to pokazuje rozkładową. Zbyt mocno trzeba by się tym zajmować, CR nie ogarnia komunikatów ani tego, żeby przy objeździe nie pchać wszystkich w betonowy korek na jednopasowej drodze (jak ostatnio na Grochowskiej). A to tak dawno przez cały weekend 33 z Kieleckiej na Winnicę się w ogóle nie pokazywało?
ŁK

DomeQ

Post autor: DomeQ » dzisiaj, 17:35

reserved pisze:
wczoraj, 23:59
To ja wrzucę ciekawostkę. Tablica SIP na krańcu w Lesznie nie dość, że wyświetla odjazdy ale i przyjazdy 719, to jeszcze można z niej się dowiedzieć który kurs zjeżdża do zajezdni po dojeździe do metra. ;-) Oczywiście pewnie mało kto z przeciętnych Kowalskich rozumie o co tu chodzi a w praktyce zmienia to dla pasażera tylko tyle, że ostatni przystanek jest nie pod ratuszem a po skręcie w prawo.
Informacja o przyjeździe z Warszawy jest tymczasowa, zniknie w momencie kiedy temperatury będą powyżej 15*C + to z zajezdnią to w sumie przez przypadek, bo tak się u mnie wyświetla na zbiorkom.live:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bywalec

Post autor: Bywalec » 47 min temu

DomeQ pisze:
dzisiaj, 17:35
Informacja o przyjeździe z Warszawy jest tymczasowa, zniknie w momencie kiedy temperatury będą powyżej 15*C + to z zajezdnią to w sumie przez przypadek, bo tak się u mnie wyświetla na zbiorkom.live:
E-papier od GPA to właśnie zbiorkom.live, więc nie nazwałbym tego przypadkiem bo w czynaczas nie ma takich oznaczeń.
Obrazek

ODPOWIEDZ