która TV jest gadzinowa i w której TV mówili o specjalnych liniach tramwajowych/autobusowych?
Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Na czołach tramwaju (jak w latach ubiegłych) były duże tablice, że kursuje po trasie linii 2. Do tego tramwaj linii B był oklejony dużymi znaczkami WOŚP. Starsi spokojnie dali radę, pewnie lepiej jak wielu młodszych i nikt o nic nie musiał pytać.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
https://www.wtp.waw.pl/newsy/2026/03/04 ... ia-kobiet/

Rany, co ona opowiada, czyli co, będzie jechać 20 km/h i blokować inne tramwaje ?Dokładnych godzin nie podajemy, bo przecież „parówka” będzie się poruszać w swoim tempie, a sam przejazd ma być odprężający, a nie podporządkowany rozkładowi jazdy – mówi Katarzyna Strzegowska, dyrektorka Zarządu Transportu Miejskiego.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Chyba najwyższy czas spojrzeć prawdzie w oczy i zastosować tę logikę w odniesieniu do wszystkich połączeń w sieci 
- AdamKlocusky
- Kontakt:
(E)Papier wszystko przyjmie. Ta linia będzie miała szczegółowy rozkład jazdy na stronie internetowej. Zaś same godziny odjazdów z przystanków METRO MARYMONT i MOKOTÓW-RATUSZ są już zdefiniowane.mb112 pisze: ↑wczoraj, 10:50https://www.wtp.waw.pl/newsy/2026/03/04 ... ia-kobiet/
Rany, co ona opowiada, czyli co, będzie jechać 20 km/h i blokować inne tramwaje ?Dokładnych godzin nie podajemy, bo przecież „parówka” będzie się poruszać w swoim tempie, a sam przejazd ma być odprężający, a nie podporządkowany rozkładowi jazdy – mówi Katarzyna Strzegowska, dyrektorka Zarządu Transportu Miejskiego.![]()
Będzie równo co 90'AdamKlocusky pisze: ↑wczoraj, 16:37Zaś same godziny odjazdów z przystanków METRO MARYMONT i MOKOTÓW-RATUSZ są już zdefiniowane.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -