W tym przypadku to w zasadzie nadeszła w formie linii E-1TGM pisze: ↑09 kwie 2026, 21:10Ta betka to taka bardziej z przeszłości która nie nadeszła:
https://www.trasbus.com/projekt1992_1.htm
Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Pięknie się to czyta.TGM pisze: ↑09 kwie 2026, 21:10Ta betka to taka bardziej z przeszłości która nie nadeszła:
https://www.trasbus.com/projekt1992_1.htm
"Projekt wywołał wiele kontrowersji i sprzeciwów – dyrekcja ZTM podjęła więc decyzję o wystawieniu zmodyfikowanej jego wersji w siedzibie ZTM w postaci schematu, by pasażerowie na miejscu bezpośrednio mogli wyrazić swoje zdanie. Niepochlebne opinie spowodowały jednakże odłożenie projektu ad acta."
Czy są jakiekolwiek ZMIANY, które nie wywołają CZYJEJŚ piany na ustach? Czy Tymkrajem da się rządzić inaczej niż dyktatorsko, inaczej liberum veto wyłazi z butów?
Wszystkie zmiany wywołują opór. Najważniejsze żeby wprowadzać je mimo oporu. Z tym już gorzej.
Łódź swego czasu poszła twardo w marszrutyzację. Założyli, że skargi z pierwszych 3 tygodni olewają.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.