Posty i tematy
Moderator: Emyl
Może można by odblokować już objazdy tramwajowe? Przynajmniej Tapatalk mówi, że wątek jest zablokowany.
ŁK
Pytanie do osób korzystających z tapatalk: jak wchodzicie w nieprzeczytane posty i klikacie, żeby przejść do wątku, to też wywala wam komunikat, że post/temat został przeniesiony lub usunięty przez moderatora i jest przekierowanie do przeglądarki? Czasem pomaga odświeżenie, ale wtedy post, który się kliknęło już nie jest na liście nieprzeczytanych i trzeba szukać na osi czasu.
Nieprimoż pisze:Pytanie do osób korzystających z tapatalk: jak wchodzicie w nieprzeczytane posty i klikacie, żeby przejść do wątku, to też wywala wam komunikat, że post/temat został przeniesiony lub usunięty przez moderatora i jest przekierowanie do przeglądarki? Czasem pomaga odświeżenie, ale wtedy post, który się kliknęło już nie jest na liście nieprzeczytanych i trzeba szukać na osi czasu.
ŁK
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
berdyczow@tapatalk.pl
Jeśli problem sam nie ustąpi tak serio, to pewnie wymagana jest jakaś magiczna aktualizacja, ale niestety nie mam czasu się tym zająć.
Jeśli problem sam nie ustąpi tak serio, to pewnie wymagana jest jakaś magiczna aktualizacja, ale niestety nie mam czasu się tym zająć.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A nie tapatalk@berdyczow.pl?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Sam chyba nie ustąpi, ale pozwolił w końcu podać jakiś ten login i hasłoEmyl pisze:berdyczow@tapatalk.pl
ŁK