Autobusy dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- ZielonyJamnik
Irizar na R-1
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
W sensie że przyszedł?
- ZielonyJamnik
W sensie, że będą przypisane
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
A to wiadomo od dawna...
Ty chyba czegoś nie ogarniasz.tobk pisze: ↑03 cze 2026, 14:44Dżizas, zamówionych w przetargu jest 10 Irizarów, https://www.ztm.waw.pl/informacje-praso ... -warszawy/ głęboki oddech.
-
Warsopolis5253
One nie przyjadą w czerwcutobk pisze: ↑03 cze 2026, 14:44Dżizas, zamówionych w przetargu jest 10 Irizarów, https://www.ztm.waw.pl/informacje-praso ... -warszawy/ głęboki oddech.
To (jak umiesz) wytłumacz z czym się nie zgadzasz. A jeśli tak ci wadzi czytanie postów na forum, to nie masz obowiązku logować się tu i czytać. Na prawdę poziom patrzenia niektórych z tak wysokiej góry jest zabawny jakby dowartościowywali się. Dla mnie jest jasne to co w komunikacie który wysłałem linkując. Z czym się rozmówca z tym swoim wyniosłym tonem nie zgadza, niech wyjaśni, zamiast się obruszać. Głęboki oddech, od 5 do 1, i proszę napisać z zachowaniem kultury. Po to jest forum. Nie żeby się złościć i rzucać, jeśli ja wiem coś, czego ktoś nie wie, to on jest już gorszy jakiś może, czy jakFlash8222 pisze: ↑03 cze 2026, 17:28Ty chyba czegoś nie ogarniasz.tobk pisze: ↑03 cze 2026, 14:44
Dżizas, zamówionych w przetargu jest 10 Irizarów, https://www.ztm.waw.pl/informacje-praso ... -warszawy/ głęboki oddech.
-
Warsopolis5253
Jakbyś czytał forum to byś wiedział o jakie 5 sztuk chodzi i nie musiałbyś się wykłucać, więc zanim zaczniesz kłótnie o nic to porostu poczytaj 
Wykłócać może i tak
ostatnie dwie strony tutaj pisane było
o Solbusach i Irizarach.
ostatnie dwie strony tutaj pisane było
o Solbusach i Irizarach.
-
Warsopolis5253
To poczytaj temat o przenosinach, czytaj wszystko to będziesz doinformowany.
Dość swoiście pojmujesz wątki na forum. Jak pisałem wcześniej, tu w tym wątku ostatnie 2 strony dotyczyły Irizarów, tak samo i mój link .
Nie każdy ma czas by wszystko czytać, a nie po to zaglądam, by czytać tego typu teksty oceniania i krytykowania, szybciej byś wytłumaczył jednym zdaniem, niż tworzył offtopic w ramach wątku.
Nie każdy ma czas by wszystko czytać, a nie po to zaglądam, by czytać tego typu teksty oceniania i krytykowania, szybciej byś wytłumaczył jednym zdaniem, niż tworzył offtopic w ramach wątku.
-
Warsopolis5253
Napisałem ci wyżej, oraz możesz sprawdzić słowa klucz w wyszukiwarce na forum i miałbyś tylko konkretne wiadomości. Jak masz czas na wykłócanie się to masz czas na czytanie innych wątków na których też się udzielasz. Dostałeś odpowiedź jakie 5 sztuk przyjdzie, a zacząłeś się produkować, więc nie siej tu zamętu i zachowuj kulturę wypowiedzi bo te pyskówki są zbędne i też mogę powiedzieć, że nie po to tu wchodzę, żeby czytać te dziecięce pyskówki.
Zaraz przyjdzie facetka i będziecie w kozie!
Podejrzewam, że napisy pod moim wpisem będą już koloru czerwonego.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Prorok, czy co?
Przyjdzie moderator, to posprząta.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow