Wiem, że ma. Nie ma za to przyczepki z której silnik był zasilany. Użyłem skrótu myslowego: miałem na mysli, że nie ma silnika spalinowego.MisiekK pisze:Lezy pod nim podloga. Proba ruszenia go skoczy sie gego katastrofa - rozlozeniem na czesci.zadzior pisze: Przecież Bussing 5000 Tu to kompletna ruina i nie nadaje sie do żadnego remontu.
Ma silnik Pawelku... elektryczny. Zreszta ten woz to ruina przezarta przez grzyby i rdze.zadzior pisze:Natomiast Berlieta już mamy, a na remont drugiego nikt nam nie da już pieniędzy. Zwłaszcza, że egzemplarz z MT nie ma silnika i jest w niewiele lepszym stanie od Bussinga.
Tak MT dba o swoje zabytki.
Autobusy San i inne pojazdy historyczne
Ma z wózka widłowego RAK, i mógł jeździźć bez sieci, no widzisz chrustek problem w tym jest że zaczyna się jesień i tak ten cabrio za dużo nie zarobi
oprócz tego jest Chaunson APH521, Dussing to już trup i taniej byłoby go robić od podstaw, lecz czy KMKM pozwoliłby uracić taki rodzynek, ja nic nie mówie, nie każe nikomu nic z tym robić. Nie mam za co go robić więc chyba cabrio jest ważniejszy dla historii KM w Warszawie niż Chaunson APH521  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
...jak to swego czasu uczyniono w w MPA (obecnie MZA).Nordyk110 pisze:Ale taki to by trzeba z dwóch "ogórków " zrobić
[ Dodano: 2006-11-30, 22:16 ]
Poniekąd niewątpliwie słusznie piszesz.Wiem co sugerujesz...205WrAs pisze:chyba cabrio jest ważniejszy dla historii KM w Warszawie niż Chaunson APH521
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Dokładnie.No chyba że będzie to linia "turystyczna survival'owa"...205WrAs pisze:zaczyna się jesień i tak ten cabrio za dużo nie zarobi
Linia 155: 1966-2011
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
"misiu" kolorowy, jesien-zima-wiosna mamy pare miesiecy na wyremontowanie tego wozu . W lato moglby wyjechac na ulice.205WrAs pisze:chrustek problem w tym jest że zaczyna się jesień i tak ten cabrio za dużo nie zarobi
Chaunson jest szukany, poza tym predzej cabrio zarobi na reszte wozow niz Chaunson.205WrAs pisze:cabrio jest ważniejszy dla historii KM w Warszawie niż Chaunson APH521
MOBILIS Ursus
To nie jest wielki problem. W kazdej chwili mozna ja dorobic/zrekonstruowac.zadzior pisze:Wiem, że ma. Nie ma za to przyczepki z której silnik był zasilany. Użyłem
skrótu myslowego: miałem na mysli, że nie ma silnika spalinowego.
Ten woz jest nie do wyjecia z Norblina. Probowalismy przez 5 lat na rozne sposoby - nawet na zamiane tego trupa na inny woz sprawny.205WrAs pisze:oprócz tego jest Chaunson APH521
Dłużej nawet. Znalezłem papierowego Przegubowca z bodaj 1999 roku, gdzie już opisane sa pierwsze próby pozyskania tego pojazdu, ale Pan Jasiuk był i jest nieubłagany. Znaleźliśmy natomiast takiego Chaussona za granicą (o czym na pewno wieszMisiekK pisze:To nie jest wielki problem. W kazdej chwili mozna ja dorobic/zrekonstruowac.zadzior pisze:Wiem, że ma. Nie ma za to przyczepki z której silnik był zasilany. Użyłem
skrótu myslowego: miałem na mysli, że nie ma silnika spalinowego.
Ten woz jest nie do wyjecia z Norblina. Probowalismy przez 5 lat na rozne sposoby - nawet na zamiane tego trupa na inny woz sprawny.205WrAs pisze:oprócz tego jest Chaunson APH521
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Z ciekawości zapytam gdziezadzior pisze: Znaleźliśmy natomiast takiego Chaussona za granicą
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel