Tyle to już nie powiem bom nigdy tam nie byłPaweł_K pisze:No matematycznie to i pomiędzyR-11 Kleszczowa pisze:A nie jest ono (centrum chińskie) zlokalizowane niejako między tymi trasamiAle odległościowo to jednak znaaaacznie bliżej do 8
Jarmark Europa na wieki wiekĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wydawało mi się, że to bardziej centralnie jest między tymi trasami
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Ale to, co jest zaznaczone to nie jest Maximus i nie jest też to GD Chińskie Centrum Handlowe.Paweł_K pisze:Google dają nam tą wspaniałą możliwośćProszę bardzo
Tutaj jest dokładnie pokazane gdzie się znajduje GD CCH, po prawej krajowa 7. Zaś w tym miejscu gdzie się znajduje krzyżyk jest teraz CH Maximus.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Faktycznie, moja pomyłka, nieco z rozpęduFlash8222 pisze:le to, co jest zaznaczone to nie jest Maximus i nie jest też to GD Chińskie Centrum Handlowe.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
właśnie coś mi się wydawało,że w Kosowie,ale nie byłem pewien,więc tak napisałem...Paweł_K pisze:A nie przy trasie nr 8 ? 7 to Gdańsk - Kraków, 8 Białystok - Wrocławziomal pisze:A może by tak Wietnamczycy dołączyli do swych miłych kolegów z Chin i sprzedawali w centrum handlowym przy trasie krajowej nr.7?
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież Maximus nie jest pomiędzy 7 i 8, tylko tuż przy 8, ale po jej zachodniej stronie - tuż przy skrzyżowaniu z drogą z Piaseczna.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale my rozmawiamy o Chińskim Centrum HandlowymBastian pisze:Przecież Maximus nie jest pomiędzy 7 i 8, tylko tuż przy 8, ale po jej zachodniej stronie - tuż przy skrzyżowaniu z drogą z Piaseczna.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
No jak? Zaczęliście od kwestii dojazdu do Maximusa:

A skąd się wam potem wzięło CCH, to ja nie wiem...Plesim pisze:Wcale nie za daleko. Pewnie nie wiecie, ale spora grupa kupców ze stadionu ma już dawno wykupione miejsca zarówno w Maximusie jak i w Rzgowie. Dotyczy to również Wietnamczyków.Rosa pisze: Za daleko.
Nie dość że nie ma tam normalnego dojazdu komunikacją miejską to jeszcze samochodem trzeba się przedzierac przez Raszyn lub Magdalenkę a dotatkowo przy samym maximusie nie wybudowano żadnych wiaduktów (jak przy centrum Janki) i już teraz tworzą tam się korki.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ale uwaga ziomala nijak się miała do cytowanego przeze mnie postu Plesima... 
EOT
EOT
GW pisze:Tu na Stadionie żałoba
Dominika Olszewska, ostatnia aktualizacja 2007-04-18 23:27
Jak nam nie dadzą handlować w dobrym miejscu, wyjdziemy na ulicę - grozi Marcin, jeden z handlarzy ze stadionu.
Gdy wczoraj gruchnęła wieść, że Polska i Ukraina będą organizowały mistrzostwa Europy 2012, na Stadionie Dziesięciolecia zapanował grobowy nastrój. Kupcy szybciej niż zwykle obsługiwali klientów. Bardziej niż utargiem interesowali się swoją przyszłością. Handlarze od dawna wiedzieli, że wcześniej czy później Jarmark Europa przestanie istnieć. Jednak wczorajsza wiadomość to dla nich wyrok - w tym miejscu powstanie Stadion Narodowy.
Nie odpuszczą
21-letni Marcin (w dresie), który od trzech lat na stadionie sprzedaje spinki do włosów, korale i bransoletki: - Jesteśmy poważnymi biznesmenami. Tu zarabiamy konkretne pieniądze. Za to utrzymujemy rodziny. Tak łatwo nie odpuścimy.
56-letni Krzysztof Przybytniak od ośmiu lat z przerwami przy wejściu na stadion na rozkładanym stoliku handluje parasolami, sznurówkami i pastą do butów: - Nie chcę stąd odchodzić. Tu jest blisko centrum i idzie się utrzymać. Jak nas rzucą gdzieś na peryferia, to nie wiadomo, co będzie. Ale władza musi nam dać nowe miejsca do handlu, i to w równie dobrym miejscu. Inaczej być nie może.
54-letni Bazyl, niewysoki mężczyzna w czarnej sportowej kurtce ze złotym zegarkiem na ręku: - Tu na stadionie żałoba, a na Starówce ludzie się cieszą. Ale o biednych kupcach nikt nie myśli.
Przed nim na dwóch stolikach nielegalne filmy, głównie z roznegliżowanymi paniami. Pan Bazyl mówi, że najlepiej idą te o znaczących tytułach: "Orgie i orgietki", "Niebezpieczne dziewczyny" czy "Bez granic". - Władza musi ubić z nami interes: musi być coś za coś. Przeniesiemy się, jak nam te ważne głowy z limuzyn coś zagwarantują.
Nie będą podskakiwać
46-letni Andrzej, który pracuje w branży tekstylnej, czyli sprzedaje firany i zasłony: - Co tu gadać. Zamkną i tyle. Jak mnie wyrzucą, to pójdę na zasiłek. Płaciłem na ZUS, to teraz niech państwo mnie utrzymuje - kwituje. W bazarowym biznesie od dziesięciu lat. Przed firanami handlował aparatami komórkowymi.
30-letni Rashid Mehmood, Pakistańczyk, który pomaga przy stoisku z garnkami i koszulami, martwi się: - Nie wiem, za co będę żył. Będzie bardzo, bardzo ciężko. Muszę utrzymać żonę, mieszkanie.
W Polsce jest legalnie od dziesięciu lat. - Nie będę walczył o stadion. To polityka, a ja jestem obcy. Jak będę podskakiwał, to jeszcze mnie stąd wywalą.
Pozytywne strony organizacji mistrzostw w Polsce widzi tylko pani Beata, 55-letnia właścicielka baru Kuchnia Polska. Jej specjalność to frytki, zapiekanki i szaszłyki. - Co tu kryć. My kupcy stracimy, ale dla Warszawy to szansa. Stadion, autostrady, hotele. Tylko czy politycy to wybudują?
".........21-letni Marcin (w dresie), który od trzech lat na stadionie sprzedaje spinki do włosów, korale i bransoletki: - Jesteśmy poważnymi biznesmenami............"
To zdanie najbardziej mi się "podoba"więc pozostawie je bez komentarza
To zdanie najbardziej mi się "podoba"więc pozostawie je bez komentarza
KS Unibax Toruń - mój klub
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
503 - moja linia
208 - linia z przymusu