Tak. To jest nie pozwolili (siłowo) wsiąść do niego na PNR. Inne ciekawe rzeczy też widziałem.Proboszcz pisze:A wywlekli Cię z niego kiedyś
Policja
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nigdy nie potrzebowałem "pleców" i nadal nie potrzebuję. Z takimi, jak Ty sam sobie radzę bez większych problemówPredator pisze:I znowu się potwierdza stara reguła z forum ZTM – gdy Zaciszanin sam nie może, to mu zaraz odsiecz w postaci Dzidka i Vikarego pomoże – pierwsza trójca ekspertów na forum.
Podobno dopiero zacząłeś zgłębiać tajniki służby policyjnej poznając m.in. nazwy części stroju gliniarza, zwanego "mundurem", więc nie rozumiem skąd ta teleportacja na stadionyJa już mam w takich sytuacjach doświadczenie – jak kiedyś byłem na meczu i była „zadyma” to jak jednemu przejechałem pałą po nerkach to już taki bojowy nie był – od razu był potulny jak baranek.
W grupie raźniej - w tym temacie masz sporo do powiedzenia nieprawdażMogłem mu przywalić w inną dotkliwą cześć ciała dla mężczyzny, ale już się zlitowałem, pseudokibic też wygląda jak coś na wzór człowieka.
Zdejmij cyngle, idź na mecz, to pogadamyFIKAnder pisze:Przecież napisał, że wszystko działo się podczas zadymy.
A mnie śmieszy, że nic nie wiesz o działaniach i prowokacjach policji, a zabierasz udział w dyskusji. Człowieku, wyjdź na ulice, posłuchaj co między sobą gadają kolesie z prewencji i dopiero się udzielajR-11 Kleszczowa pisze:To śmieszą mnie teksty, że policja wyrzuca za to, albo bije za tamto.
Po meczu charytatywnym rzeczywiście staruszki nie stwarzają problemow. Z ciekawości zapytam tylko: komu kibicowałeś - aktorom czy sportowcomR-9 Chamska pisze:187 po meczu Legii nieraz jechałem
Wiesz - rzeczywistość z punktu widzenia okna czy telewizora różni się od tej, która jest na ulicy...wiem jaka jest rzeczywistość, jednak policjantów pałujących kibiców po meczu widziałem tylko raz
P.S. Pełna zgoda ze Spanem, Karolem i Johnym. No i oczywiście czterema literami pozdrawiam Predatorka
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Też mam czasem takie wrażeniePredator pisze:I znowu się potwierdza stara reguła z forum ZTM – gdy Zaciszanin sam nie może, to mu zaraz odsiecz w postaci Dzidka i Vikarego pomoże – pierwsza trójca ekspertów na forum.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- ZaciszaniN
- Kontakt:
My, w przeciwieństwie do Was (dla jasności: Ty i Stolarczyk) - dwóch adwokatów bezbłędnej policji, mamy jakieś doświadczenie życiowe, nie siedzimy 24 godziny na dobę przed kompem, wiemy co się dzieje na mieście i na czym polega działanie służb mundurowych.R-11 Kleszczowa pisze:Też mam czasem takie wrażenie![]()
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie skomentuję tego gdyż nie chcę użyć zbyt wielu ocenzurowanych słów.zaciszanin pisze:My, w przeciwieństwie do Was (dla jasności: Ty i Stolarczyk) - dwóch adwokatów bezbłędnej policji, mamy jakieś doświadczenie życiowe, nie siedzimy 24 godziny na dobę przed kompem, wiemy co się dzieje na mieście i na czym polega działanie służb mundurowych.R-11 Kleszczowa pisze:Też mam czasem takie wrażenie![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
jak narazie temat zlazł z tytułu "Kłotnie o policji" a wlazł na linię ognia i można go nazwać "wytykanie sobie błędów". Jak chcecie sobie jeździć to jeździjcie ale np. w autobusach, tramwajach, metrze, pociągu, bo o ile wiem forum nie jest pojazdem komunikacji miejskiej ani tym bardziej pojazdem i tu się nie "jeździ". A takie pierdoły to se załatwiajcie przez: PW, e-mail, GG... 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ja juz skończyłem z nim dyskusję. Nie lubię kiedy ktoś wysuwa nieprawdziwe teorie dotyczące mojego życia. Zresztą mam obecnie inne, dużo ważniejsze dla mojego życia zajęcia niz latanie po mieście i obserowowanie pracy policji czy siedzienie przed kompem (spędzam przed nim ok półotrej godziny dziennie ostatnio).
EOT
EOT
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"