Policja

Moderator: Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lut 2006, 18:30

Proboszcz pisze:A wywlekli Cię z niego kiedyś :?:
Tak. To jest nie pozwolili (siłowo) wsiąść do niego na PNR. Inne ciekawe rzeczy też widziałem.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 18:33

Fikander pisze:Tak. To jest nie pozwolili (siłowo) wsiąść do niego na PNR. Inne ciekawe rzeczy też widziałem
Heh. Trzeba było widząc, że jadą legioniści nawet nie próbować wchodzić do autobusu :twisted:

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lut 2006, 18:36

Proboszcz pisze:Trzeba było widząc, że jadą legioniści nawet nie próbować wchodzić do autobusu :twisted:
Cóż, od tego czasu tak robię :twisted:, ale nie wiem w sumie czemu mam ustępować bydłu... :?:

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 18:37

Fikander pisze:
Proboszcz pisze:Trzeba było widząc, że jadą legioniści nawet nie próbować wchodzić do autobusu :twisted:
Cóż, od tego czasu tak robię :twisted:, ale nie wiem w sumie czemu mam ustępować bydłu... :?:
Może dlatego, że Ty jesteś jeden, a ich kilkudziesięciu :P

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lut 2006, 18:37

Proboszcz pisze:Może dlatego, że Ty jesteś jeden, a ich kilkudziesięciu :P
Mam wrażenie, że pytałem o coś innego :P

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 18:40

Fikander pisze:Mam wrażenie, że pytałem o coś innego :P
To w takim razie o co :?: :wink:

Awatar użytkownika
ZaciszaniN
Kontakt:

Post autor: ZaciszaniN » 04 lut 2006, 19:22

Predator pisze:I znowu się potwierdza stara reguła z forum ZTM – gdy Zaciszanin sam nie może, to mu zaraz odsiecz w postaci Dzidka i Vikarego pomoże – pierwsza trójca ekspertów na forum.
Nigdy nie potrzebowałem "pleców" i nadal nie potrzebuję. Z takimi, jak Ty sam sobie radzę bez większych problemów :)
Ja już mam w takich sytuacjach doświadczenie – jak kiedyś byłem na meczu i była „zadyma” to jak jednemu przejechałem pałą po nerkach to już taki bojowy nie był – od razu był potulny jak baranek.
Podobno dopiero zacząłeś zgłębiać tajniki służby policyjnej poznając m.in. nazwy części stroju gliniarza, zwanego "mundurem", więc nie rozumiem skąd ta teleportacja na stadiony 8-[ Czyżby policja wysyłała na burdy swych niekompetentnych (tj. niewykwalifikowanych) mundurowych, by nauczyć ich "życia" :?: :twisted:
Mogłem mu przywalić w inną dotkliwą cześć ciała dla mężczyzny, ale już się zlitowałem, pseudokibic też wygląda jak coś na wzór człowieka.
W grupie raźniej - w tym temacie masz sporo do powiedzenia nieprawdaż :?: :twisted: Taka jest prawda, że gdybyś stanął sam na sam, twarzą w twarz z kibolem, już bys tak nie śpiewał.
FIKAnder pisze:Przecież napisał, że wszystko działo się podczas zadymy.
Zdejmij cyngle, idź na mecz, to pogadamy :D
R-11 Kleszczowa pisze:To śmieszą mnie teksty, że policja wyrzuca za to, albo bije za tamto.
A mnie śmieszy, że nic nie wiesz o działaniach i prowokacjach policji, a zabierasz udział w dyskusji. Człowieku, wyjdź na ulice, posłuchaj co między sobą gadają kolesie z prewencji i dopiero się udzielaj :!:
R-9 Chamska pisze:187 po meczu Legii nieraz jechałem
Po meczu charytatywnym rzeczywiście staruszki nie stwarzają problemow. Z ciekawości zapytam tylko: komu kibicowałeś - aktorom czy sportowcom :?: :twisted:
wiem jaka jest rzeczywistość, jednak policjantów pałujących kibiców po meczu widziałem tylko raz
Wiesz - rzeczywistość z punktu widzenia okna czy telewizora różni się od tej, która jest na ulicy... :roll:

P.S. Pełna zgoda ze Spanem, Karolem i Johnym. No i oczywiście czterema literami pozdrawiam Predatorka :P
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 19:27

Predator pisze:I znowu się potwierdza stara reguła z forum ZTM – gdy Zaciszanin sam nie może, to mu zaraz odsiecz w postaci Dzidka i Vikarego pomoże – pierwsza trójca ekspertów na forum.
Też mam czasem takie wrażenie 8-[
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 04 lut 2006, 19:28

nie macie nic innego do roboty ? :-?

Awatar użytkownika
ZaciszaniN
Kontakt:

Post autor: ZaciszaniN » 04 lut 2006, 19:50

R-11 Kleszczowa pisze:Też mam czasem takie wrażenie 8-[
My, w przeciwieństwie do Was (dla jasności: Ty i Stolarczyk) - dwóch adwokatów bezbłędnej policji, mamy jakieś doświadczenie życiowe, nie siedzimy 24 godziny na dobę przed kompem, wiemy co się dzieje na mieście i na czym polega działanie służb mundurowych.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 19:54

zaciszanin pisze:
R-11 Kleszczowa pisze:Też mam czasem takie wrażenie 8-[
My, w przeciwieństwie do Was (dla jasności: Ty i Stolarczyk) - dwóch adwokatów bezbłędnej policji, mamy jakieś doświadczenie życiowe, nie siedzimy 24 godziny na dobę przed kompem, wiemy co się dzieje na mieście i na czym polega działanie służb mundurowych.
Nie skomentuję tego gdyż nie chcę użyć zbyt wielu ocenzurowanych słów.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 04 lut 2006, 19:54

jak narazie temat zlazł z tytułu "Kłotnie o policji" a wlazł na linię ognia i można go nazwać "wytykanie sobie błędów". Jak chcecie sobie jeździć to jeździjcie ale np. w autobusach, tramwajach, metrze, pociągu, bo o ile wiem forum nie jest pojazdem komunikacji miejskiej ani tym bardziej pojazdem i tu się nie "jeździ". A takie pierdoły to se załatwiajcie przez: PW, e-mail, GG... :-?

Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 04 lut 2006, 19:58

8315 pisze:nie macie nic innego do roboty ? :-?
ciiiiiii.... dopiero sie rozkrecaja...

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 20:00

Ja juz skończyłem z nim dyskusję. Nie lubię kiedy ktoś wysuwa nieprawdziwe teorie dotyczące mojego życia. Zresztą mam obecnie inne, dużo ważniejsze dla mojego życia zajęcia niz latanie po mieście i obserowowanie pracy policji czy siedzienie przed kompem (spędzam przed nim ok półotrej godziny dziennie ostatnio).

EOT
Albert Camus-"Dżuma"

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 04 lut 2006, 20:00

hafilip84 pisze:
8315 pisze:nie macie nic innego do roboty ? :-?
ciiiiiii.... dopiero sie rozkrecaja...
to niech się rozkręcają ale na priv, bo narazie robią z siebie (niestety muszę to powiedzieć) błaznów :-?.

ODPOWIEDZ