Dantte
MZ
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Raelag, jestem w szoku!Raelag pisze:ale miałem sny po przeczytaniu tematu o nowym czasie pracy kierowcówi znowu z 5254...
Wydaje mi się, że Twoje sny o 5254 mają charakter satyryczny - zmasowane bunty wielbicieli 5254 dają bądź co bądź efekt komicznyRaelag pisze:może po prostu moje sny udowadniają mi, że nie lubię (a wręcz nie cierpię) 5254. Nie bijcie![]()
a już zaczynając czytać twój post byłem pewien,że nawiedziła cię ryzy jakaś niewiastaryzy1 pisze:Mi się ostatnio śniło, że jak codzień po opuszczeniu łóżka poszedłem do łazienki. Zaczełem myć zęby, a nagle do łazienki wlazł całkiem mi nie znany człowiek, z wyglądu przypominającego 20 lat i się na mnie patrzył. Ja podskoczyłem ze strachu lecz po chwili zaczełem dalej szorować.
Z dziewczynkami to dawno nie miałem snów.Santos pisze:a już zaczynając czytać twój post byłem pewien,że nawiedziła cię ryzy jakaś niewiastaryzy1 pisze:Mi się ostatnio śniło, że jak codzień po opuszczeniu łóżka poszedłem do łazienki. Zaczełem myć zęby, a nagle do łazienki wlazł całkiem mi nie znany człowiek, z wyglądu przypominającego 20 lat i się na mnie patrzył. Ja podskoczyłem ze strachu lecz po chwili zaczełem dalej szorować.![]()