Propozycje dla Pragi, Rembertowa, WesoĹej z okazji SKM i KM
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
A w czym spadnie?Andrzej pisze:196 i 198 mogą być wydłużone do Wiatracznej, dzięki czemu ich frekwencja wzrośnie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
No nie przesadzajmy w drugą stronę, minibusiki około 7 metrowe najlepiej by się sprawdziły.JotPeCet pisze:Linia 305 spełnia bardzo ważną rolę socjalno-zozową (ZOZ). Inna sprawa że obsługę tej linii już dawno powinno przejąć MPT.195 pisze:a przede wszystkim nad linią 305!!!! (która nie wiem po co istnieje)
196 wozi muchy do Marysina. Wydłużona do Wiatracznej zastapiłaby 137 skierowane przez Nowy Rembertów i Ostrobramską.Bastian pisze:A w czym spadnie?Andrzej pisze:196 i 198 mogą być wydłużone do Wiatracznej, dzięki czemu ich frekwencja wzrośnie.
198 poza kilkoma kursami jest muchowozem.
R1+R2
R3+R7
R8+R9
R3+R7
R8+R9
-
Robert 514
- R-9 Chełmska
W porównaniu z "dostępem" Marysina do kolei, Wesoła ma tak cudownie, że aż opiatowo. I to już jest wystarczający powód, by linii z Marysina do Wesołej nie pchać.rafalzag pisze:Ale osiedle Zielona, już do PKP nie ma blisko. Co z tego, że dojazd do stacji jest dobry
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Na litość boską, ale ta linia złapałaby takie opóźnienia na Marsa, że Rembertów pożegnałby się z fajną dowozówką do stacji kolejowejAndrzej pisze:196 wozi muchy do Marysina. Wydłużona do Wiatracznej zastapiłaby 137 skierowane przez Nowy Rembertów i Ostrobramską.Bastian pisze: A w czym spadnie?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Ikarus 5780
Co powiesz na to :Krzysiek pisze: No nie przesadzajmy w drugą stronę, minibusiki około 7 metrowe najlepiej by się sprawdziły.Taxi to by było za mało.
Propozycja dla obsługi linii 196 i 198
Zaczerpnięte ze strony Przegubowiec.com