sekund?JotPeCet pisze:cykl trwa 240 minut).
Komunikacja miejska na Gocławiu i Saskiej Kępie
Moderator: Wiliam
- Petroniusz
- Petroniusz
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
- Petroniusz
Fakt, że można jajko znieść, ale 4 minut nigdy nie czekałem. No nic, badań doświadczalnych nie zamierzam podważać. No i to trochę bez sensu, że nie pętla indukcyjna jest nieaktywna. Może coś się zmieni, jak skończą ten remont pętli i rozbudowę Bora-Komorowskiego.Hieronim pisze:Jak tam byłem to wydawało mi się, że jest tam normalnie.
Tam to w ogóle jest niezły bałagan, bo zawsze przynajmniej na jednym z czterech sygnalizacji (po wschodniej stronie TS, po zachodniej, przy wyjeździe z pętli i przy Gocławiu) występuje przynajmniej jedno czerwone i jedno zielone.JotPeCet pisze:A i nie trzeba stać na beznadziejnych światłach przy wyjeździe z pętli, na które nie ma mocnych (cykl trwa 240 sekund).
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Trwa 120 s podobnie jak na skrzyżowaniu Umińskiego-Bora. Najlepiej się jeździlo jak swiatla zarówno dla autobusow jak i na tym skrzyzowaniu sa powylączane a jak są włączone to autobusy już na Wilge przyjeżdżaja często spóżnione a na skręt w z Umińskiego (zarówno w stronę pętli jak i w stronę Bora choc tu czasem kierowcy 123 i 301 olewaja brak zielonej strzałki)w stronę pętli trzeba czekac czasami aż 1min 20 s bo jakis cymbał wymyślił że Bora ma zielone przez 1:15 a Umińskiego przez 35 s.
Ciekawie będzie na Bora bo z przystanków gdzie 123 się jeździlo do kladki, teraz sie piojedzie w kierunku Grochowa. Sporo pomyłek będzie. A ja jako mieszkaniec Wilgi stracilem autobusy
Gdybym wiedzial wcześniej to bym miesięcznego na czerwiec nie kupował.
Ciekawie będzie na Bora bo z przystanków gdzie 123 się jeździlo do kladki, teraz sie piojedzie w kierunku Grochowa. Sporo pomyłek będzie. A ja jako mieszkaniec Wilgi stracilem autobusy
- MeWa
- Cukiereczek
To ja już nie wiem - JPC pisał o cyklu czy o fazie?Petroniusz pisze:Fakt, że można jajko znieść, ale 4 minut nigdy nie czekałem. No nic, badań doświadczalnych nie zamierzam podważać. No i to trochę bez sensu, że nie pętla indukcyjna jest nieaktywna. Może coś się zmieni, jak skończą ten remont pętli i rozbudowę Bora-Komorowskiego.Hieronim pisze:Jak tam byłem to wydawało mi się, że jest tam normalnie.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
-
Krzysiek_S
O cyklu, są 2 fazy, więc 2 razy 120 wychodzi 240 s.MeWa pisze:To ja już nie wiem - JPC pisał o cyklu czy o fazie?Petroniusz pisze: Fakt, że można jajko znieść, ale 4 minut nigdy nie czekałem. No nic, badań doświadczalnych nie zamierzam podważać. No i to trochę bez sensu, że nie pętla indukcyjna jest nieaktywna. Może coś się zmieni, jak skończą ten remont pętli i rozbudowę Bora-Komorowskiego.