515 - co dalej z tÄ liniÄ ?
Moderator: Wiliam
Chociaż tak:
143 - REMBERTÓW KOLONIA - Polanka - Republikańska - rondo - Al. Gen. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Grochowska - WIATRACZNA
Nie przez żaden przejazd przez Nowy Rembertów!
518 - MOKRY ŁUG - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Ostrobramska - Al. Stanów Zjednoczonych - Armii Ludowej - Wawelska - Al. Jerozolimskie - Popularna - Chrobrego - Ryżowa - Dzieci Warszawy - Pużaka - Spisaka - Al. Jerozolimskie - STARODĘBY (powrót: Al. Jerozolimskie - Sosnowskiego - Pużaka..)
305 - MIĘDZYLESIE [...] - Korkowa - Okularowa - Chełmżyńska - Strażacka - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Poligon - Tereny Aonu, nie wiem jak to nazwać.
Blagam, tylko nie co 40 minut ani jak jest teraz, tylko co 25 przynajmniej.
199 TARGÓWEK [...] - Żołnierska - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - Cyrulików - REMBERTÓW KOLONIA
Brygady mogą pójść ze 153.
408>518
518 = 408+405
143 - REMBERTÓW KOLONIA - Polanka - Republikańska - rondo - Al. Gen. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Grochowska - WIATRACZNA
518 - MOKRY ŁUG - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Ostrobramska - Al. Stanów Zjednoczonych - Armii Ludowej - Wawelska - Al. Jerozolimskie - Popularna - Chrobrego - Ryżowa - Dzieci Warszawy - Pużaka - Spisaka - Al. Jerozolimskie - STARODĘBY (powrót: Al. Jerozolimskie - Sosnowskiego - Pużaka..)
305 - MIĘDZYLESIE [...] - Korkowa - Okularowa - Chełmżyńska - Strażacka - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Poligon - Tereny Aonu, nie wiem jak to nazwać.
199 TARGÓWEK [...] - Żołnierska - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - Cyrulików - REMBERTÓW KOLONIA
Brygady mogą pójść ze 153.
408>518
518 = 408+405
= trumna dla 187 w UrsusiePiotrekP pisze:518 - MOKRY ŁUG - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Ostrobramska - Al. Stanów Zjednoczonych - Armii Ludowej - Wawelska - Al. Jerozolimskie - Popularna - Chrobrego - Ryżowa - Dzieci Warszawy - Pużaka - Spisaka - Al. Jerozolimskie - STARODĘBY (powrót: Al. Jerozolimskie - Sosnowskiego - Pużaka..)
PURA VIDA!
ZTM pisze:Linia 408. W Rembertowie pokrywa się z trasą linii 153, czyli linii dowozowej do pociągu. Pasażerowie mogą skorzystać z komunikacji szynowej. Na Ostrobramskiej istnieje szereg linii pokrywających się z trasą linii 408 m.in. 520 od Okularowej do Metra Politechnika, a na odcinku Płowiecka – Metro Politechnika są linie 502, 514 i 525. Od przystanku Saska do PKP Kasprzaka trasa linii 408 pokrywa się z 523, a od PKP Kasprzaka do os. Górczewska z parą linii 105 i 125.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jaka PolankaPiotrekP pisze:Chociaż tak:
.PiotrekP pisze: 518 - MOKRY ŁUG - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Ostrobramska - Al. Stanów Zjednoczonych - Armii Ludowej - Wawelska - Al. Jerozolimskie - Popularna - Chrobrego - Ryżowa - Dzieci Warszawy - Pużaka - Spisaka - Al. Jerozolimskie - STARODĘBY (powrót: Al. Jerozolimskie - Sosnowskiego - Pużaka..)
Od Zachodniego na Lazurową. Co do Ursusa mamy bardziej szatańskie plany (znaczy się mariow i moja skromna osoba
PiotrekP pisze: 305 - MIĘDZYLESIE [...] - Korkowa - Okularowa - Chełmżyńska - Strażacka - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Poligon - Tereny Aonu, nie wiem jak to nazwać.
Słusznie. Już dawno postulowałem o wprowadzenie tamże linii tzn. na AON. Przy Gierczak na końcu solówki spokojnie by zawróciły. A tam nie tylko studiują ludzie, ale i mieszkają i pracują. Także linia dowożąca do centrum dzielnicy i stacji kolejowej byłaby tam przydatna
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Na to chyba nie ma już rady, jak chcieliśmy nawet połączyć z 520, to jechałoby tak samo jak moje 518mariow pisze:= trumna dla 187 w UrsusiePiotrekP pisze:518 - MOKRY ŁUG - Czwartaków - Paderewskiego - Al. Chruściela - PKP - Al. Chruściela - Strażacka - Żołnierska - Marsa - Ostrobramska - Al. Stanów Zjednoczonych - Armii Ludowej - Wawelska - Al. Jerozolimskie - Popularna - Chrobrego - Ryżowa - Dzieci Warszawy - Pużaka - Spisaka - Al. Jerozolimskie - STARODĘBY (powrót: Al. Jerozolimskie - Sosnowskiego - Pużaka..)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Słusznie. Ale z drugiej to dlaczego ma przezeń kursować nowe 143...mariow pisze:ten przejazd jest strasznie korkogenny .....R-11 Kleszczowa pisze:Jeśli już to przez przejazd mogłaby pomknąć linia 515 w drodze do Ursusa.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Czerwonych Beretów - Frontowa - RepublikańskaR-11 Kleszczowa pisze:Jaka Polanka
A no to chyba żeR-11 Kleszczowa pisze: Co do Ursusa mamy bardziej szatańskie plany (znaczy się mariow i moja skromna osoba ).
No to zgoda .. 518 MOKRY ŁUG - ... - DWZ - Al. Prymasa 1000-lecia - Wolska - Połczyńska - Lazurowa - Os. GórczewskaR-11 Kleszczowa pisze:Od Zachodniego na Lazurową
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Znaczy się lokalny folklorPiotrekP pisze:Czerwonych Beretów - Frontowa - RepublikańskaR-11 Kleszczowa pisze:Jaka Polanka
Tak.PiotrekP pisze:No to zgoda .. 518 MOKRY ŁUG - ... - DWZ - Al. Prymasa 1000-lecia - Wolska - Połczyńska - Lazurowa - Os. GórczewskaR-11 Kleszczowa pisze:Od Zachodniego na Lazurową
[ Komentarz dodany przez: pawcio: 2007-08-03, 15:11 ]
Poprawa tagów
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Bo jak sama nazwa wskazuje jest to linia zwykła, w odróżnieniu od przyspieszonej 515R-11 Kleszczowa pisze:Słusznie. Ale z drugiej to dlaczego ma przezeń kursować nowe 143...