OkÄcie, Raszyn i dalsze okolice
Moderator: Wiliam
Trasa w porządku.
Teraz czekamy na rozkłady. Bo 703 i 711 na pewno go zmienia.
Potem beziemy walczyć o jakąś nocną
albo po prostu 2 podjazdy nocą tylko do PL. Poniatowskiego.
[ Dodano: 2007-11-05, 19:16 ]
Echm, nie wiem czy ktoś zauważył ale rozkłady na Pl. Poniatowskiego będą ZAKRĘCONE.
Zwłaszcza ze przystanek ten będzie wykorzystywany dla linii 733 (podobnie jak 703) podwójnie w obu kierunkach. Wiec Wynika z tego że średnio autobus będzie sie pojawiał co 12 minut. Tyle ze w różnych kierunkach. No i ciekawe Jakim cudem Zakręci Z Sienkiewicza w Kościelna.
Co to za Autobusy będą? 6 metrowe?
Teraz czekamy na rozkłady. Bo 703 i 711 na pewno go zmienia.
Potem beziemy walczyć o jakąś nocną
[ Dodano: 2007-11-05, 19:16 ]
Echm, nie wiem czy ktoś zauważył ale rozkłady na Pl. Poniatowskiego będą ZAKRĘCONE.
Zwłaszcza ze przystanek ten będzie wykorzystywany dla linii 733 (podobnie jak 703) podwójnie w obu kierunkach. Wiec Wynika z tego że średnio autobus będzie sie pojawiał co 12 minut. Tyle ze w różnych kierunkach. No i ciekawe Jakim cudem Zakręci Z Sienkiewicza w Kościelna.
Co to za Autobusy będą? 6 metrowe?

Może prosto Szosą Lubelską, bo z przejazdem przez Wiązowną i resztę miasteczek wychodzi bliżej 30 km. Sprawdziłem w googlowskiej mapie. Ewentualne różnice w odległościach raczej niewielkie, mogłem przez przypadek przeoczyć jakąś ulicę - nigdy nie jechałem 'wydłużonym' 720 do końca.Ikarus 5780 pisze:Z Wiatraka do WIązownej jest 18 km 394 m. - więc do Glinianki jest około 23 - 25
- humptyangel
- Kontakt:
Maluj, bo się pogubiłem. Zumi najlepsze chyba.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
- humptyangel
- Kontakt:
o ku..a
ciekawe jak się driverzy połapią?
Jak N85 pierwszy raz jechał do Pruszkowa, to pana drivera trzeba było kierować, a trasa jest prosta. Na 733 będzie w pierwsze dni Sajgon
Jak N85 pierwszy raz jechał do Pruszkowa, to pana drivera trzeba było kierować, a trasa jest prosta. Na 733 będzie w pierwsze dni Sajgon
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
-
adolfekkk
Zakładam, że koło 5. Poczekaj na rozkładRyoga pisze:Może pojechać Jako pomoc drogowa i kierować? W sumie nie az taki głupi pomysł. O której on będzie rano?
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.