Ja o zupie, Ty o dupie. Jakbyś dokładniej czytał cudze posty, zamiast pół postu, uniknąłbyś takich nieporozumień.Premo pisze:Niektóre składy byłyby zapełnione ponad granice możliwości a inne świeciłyby pustkami. Bo dla pasażerów najważniejsze jest dojechanie na godz 8 więc będą się pchać do tych pociągów które zapewnią dojazd na godz 8.inż. Glonojad pisze:Ale częściej single się "nie opłaca".
O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Łopatologicznie: chodzi o składy w międzyszczycie, wieczorem i w (C)...Premo pisze:Niektóre składy byłyby zapełnione ponad granice możliwości a inne świeciłyby pustkami. Bo dla pasażerów najważniejsze jest dojechanie na godz 8 więc będą się pchać do tych pociągów które zapewnią dojazd na godz 8.
Jak tego nie zrozumie, to ja kapituluję...inż. Glonojad pisze:Ja o zupie, Ty o dupie.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43