opóźnienie + większa liczba zebranych pasażerówTOMEK pisze: O CO TU CHODZI
Wielka Orkiestra ĹwiÄ tecznej Pomocy w komunikacji
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
A mi się podobałoTm pisze:męczące takie konduktorowanie, jak na razie mam dość tramwajów
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dlatego, że ten wóz nie istnieje od 2002 roku i tak długo kierownica raczej by się nie utrzymała.gemba pisze:Dlaczego nie z MZA--pewnie po prostu na R13 lub T4 zajumali jedną z któregoś wozuZaciszaniN pisze: To raczej nie z warszawskiego Ikarusa...![]()
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie spieram się - możliwe.Grzesiek pisze:Oj uwierz, że mogła. Chyba z 15 ścierek czyszczących zużyłem, by usunąć z niej brud. Poza tym ma napisy "MZK", więc kto wie...ZaciszaniN pisze:Dlatego, że ten wóz nie istnieje od 2002 roku i tak długo kierownica raczej by się nie utrzymała.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Tm pisze:Dodajmy, że po długich staraniach, namowach i pobrzękiwaniach.
Gratulacje. Może zdradzicie sumę, jeśli możecie?Bastian pisze:Już mi tu donosi JacekM, że brygada WAWKOM-owa (a także hafilip84 osobiście) zebrali najwięcej.
A swoją drogą, zrobienie brygady wawkomowej było strzałem w dziesiątkę!
Strzałem w dziesiątkę był też element promocyjny w postaci wafelków (chłit marketingowy)
1715,14
Mała, bo 10-zdjęciowa fotorelacja z imprezy jest tu: album_personal.php?user_id=33
nie ukrywam, że mało tu piszę ale tym razem chyba musze:)
DZIĘKUJĘ Wam wszytskim za dzisiejszą akcje. Za to, że tak sie zgraliście i przygotowaliście Wasza brygadę. Myslę, ze wypadło tocałkiem nieźle i pomogło integracji:)
Potwierdzam oficjalnie. że zebraliście NAJWIĘCEJ jako brygada a hafilip pobił rekord w historii sztabu KMKM jeśli chodzi o ilośc kasy w jednej puszce.
Liczę, że to co dziś zapoczatkowaliśmy w postaci "brygady WAWKOMowej" będziemy rozwijać w przyszłości i nie tylko przy okzaji WOŚPu ale np. majowej Nocy Muzeów.
Ja oczywiście czekam na wasze wszystkie uwagi zastrzezenia. Nigdy nie jest tak, ze wszystko wyjdzie doskonale i zawsze jest coś co trzeba poprawić. Nie mogłem być dzisiaj wszędzie dlatego wsyztkie informacje będa dla mnie bardzie cenne.
W najblizszych dniach rusza aukcje internetowe tego co zostało:) Więc zachęcam Was jeszcze do licytacji. Tak jak to ktoś napisał wczesniej, cała kasa idzie na Orkiestę wiec warto by było jej jak najwiecej:)
Pozdrawiam i dziki Wam Wszystkim:)
DZIĘKUJĘ Wam wszytskim za dzisiejszą akcje. Za to, że tak sie zgraliście i przygotowaliście Wasza brygadę. Myslę, ze wypadło tocałkiem nieźle i pomogło integracji:)
Potwierdzam oficjalnie. że zebraliście NAJWIĘCEJ jako brygada a hafilip pobił rekord w historii sztabu KMKM jeśli chodzi o ilośc kasy w jednej puszce.
Liczę, że to co dziś zapoczatkowaliśmy w postaci "brygady WAWKOMowej" będziemy rozwijać w przyszłości i nie tylko przy okzaji WOŚPu ale np. majowej Nocy Muzeów.
Ja oczywiście czekam na wasze wszystkie uwagi zastrzezenia. Nigdy nie jest tak, ze wszystko wyjdzie doskonale i zawsze jest coś co trzeba poprawić. Nie mogłem być dzisiaj wszędzie dlatego wsyztkie informacje będa dla mnie bardzie cenne.
W najblizszych dniach rusza aukcje internetowe tego co zostało:) Więc zachęcam Was jeszcze do licytacji. Tak jak to ktoś napisał wczesniej, cała kasa idzie na Orkiestę wiec warto by było jej jak najwiecej:)
Pozdrawiam i dziki Wam Wszystkim:)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Hmm, propozycja jest ciekawaPiotrekS pisze:Liczę, że to co dziś zapoczatkowaliśmy w postaci "brygady WAWKOMowej" będziemy rozwijać w przyszłości i nie tylko przy okzaji WOŚPu ale np. majowej Nocy Muzeów.
Ja zaś dziękuję za możliwość nieco eksperymentalnego wzięcia przez nas udziału w akcji - jak widać współpraca jest możliwa i może być owocna
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow