Ulica PuĹawska
Moderator: Wiliam
-
hooligan83
- Bastian
- Sułtan Maroka
W stronę północną przeciwną jezdnią Puławskiej, w stronę południową Dąbrowskiego, Kazimierzowską, Krasickiego. Linie z Dolnej (107, 130, 172) na dół pojadą Spacerową, w górę Dolną, tu 172 w prawo - Puławską, Madalińskiego i Kazimierzowską. Nie jestem pewien trasy 107 w górę (czy nie Spacerową?
).
Natomiast ten 1 marca to "fakt prasowy", choć w sumie nic mnie już nie zdziwi - nawet to, że może to prawda, a ZTM zostanie o tym zawiadomiony jutro albo i jeszcze później...
Natomiast ten 1 marca to "fakt prasowy", choć w sumie nic mnie już nie zdziwi - nawet to, że może to prawda, a ZTM zostanie o tym zawiadomiony jutro albo i jeszcze później...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
michael112
Czyli tak, jak przewidywałem. 172 w obu kierunkach przejedzie przez przystanek MORSKIE OKO 02.Bastian pisze:Linie z Dolnej (107, 130, 172) na dół pojadą Spacerową, w górę Dolną, tu 172 w prawo - Puławską, Madalińskiego i Kazimierzowską.
A 107 w górę pewnie Dolną, w prawo w Puławską i Madalińskiego. Tak jechał w zeszłym roku, jak był remont zachodniej jezdni.
118 na Bródno pewnie al. Niepodległości i Madalińskiego zamiast Kazimierzowską.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie skręci, więc nie przejedzie.michael112 pisze:172 w obu kierunkach przejedzie przez przystanek MORSKIE OKO 02. Jadąc w stronę Sadyby z Odyńca skręci w zachodnią jezdnię Puławskiej
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
hooligan83
A mi się jednak zdaje że 172 w kierunku Sadyby pojedzie Odyńca, zachodnią jezdnią Puławskiej i skręci w Dolną przy kościele.
Gdzieś czytałem że dojazd do Dolnej będzie ze względu na dojazd do pobliskiego kościoła.
Martwi mnie jednak planowany objazd 172 w drugą stronę, bo po co ma tyle nadrabiać jadąc aż do Madalińskiego, jak mógłby skręcać z Puławskiej już w Dąbrowskiego.
Gdzieś czytałem że dojazd do Dolnej będzie ze względu na dojazd do pobliskiego kościoła.
Martwi mnie jednak planowany objazd 172 w drugą stronę, bo po co ma tyle nadrabiać jadąc aż do Madalińskiego, jak mógłby skręcać z Puławskiej już w Dąbrowskiego.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wbrew zakazowi skrętu?hooligan83 pisze:mógłby skręcać z Puławskiej już w Dąbrowskiego
Przefrunie nad jezdnią wschodnią? Ona będzie robiona aż do Racławickiej.hooligan83 pisze:skręci w Dolną przy kościele
-
hooligan83
Tak, ale w I etapie remontu nie będzie ze względu na umożliwienie dojazdu do kościoła, także przejazd z zachodniej jezdni Puławskiej będzie możliwy dokładnie na przedłużeniu Olkulskiej, którędy mógłby zjechać właśnie w Dolną.Bastian pisze:Przefrunie nad jezdnią wschodnią? Ona będzie robiona aż do Racławickiej.hooligan83 pisze:skręci w Dolną przy kościele
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2008-02-29, 20:44 ]
Korekta tagów.
-
michael112
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
No bez jaj! Jak zamykają ulicę, bo kręcą film, to ZTM też ma się dowiadywać, czy przypadkiem akurat nie będą kręcić filmu? O wszelkich takich z góry planowanych zamknięciach ZTM powinien zostać poinformowany przez miasto.kozioł pisze:Może ZTM mógłby się postarać o informacje ?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
-
kozioł