Więc mają to co chcieli.Bastian pisze:No właśnie. Rembertów lepsze propozycje odrzucał...
515 - co dalej z tÄ liniÄ ?
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Tak właśnie - propozycje - jest z reguły. Za urzędowania nowej ekipy ZTM pamiętam tylko jeden wyjątek - RembertówMisiekK pisze:ZTM to przynosi dobre propozycje, które są później przez półgłówkowatych krzykaczy z dzielnic kastrowane z czego się da w imię dojazdu ich pociotów i kumpli.
?Bastian pisze:Rembertów lepsze propozycje odrzucał...
Choć przyznaję, że radnych rembertowskich w pewnych kwestiach absolutnie nie potrafię zrozumieć (vide żadanie Wspólnej Drogi przy istniejącej na Grochowskiej sieci tramwajowej oraz dużej podaży linii zwykłych).
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Ale sama stacja jest w okolicy wiaduktu... No tak, rpawda, okolica nie najlepsza.Bastian pisze:Nie jest, ale ma być.ziomal pisze: a nie jest?
[ Dodano: Pią 27 Cze, 2008 20:31 ]
Mają ale z pewnością tylko urzędnicyMisiekK pisze:Więc mają to co chcieli.Bastian pisze:No właśnie. Rembertów lepsze propozycje odrzucał...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
-
Dęboszczak
To wywalcie 168 albo je potnijcie. To najlepszy kandydat do cięcia wśród rembertowskich linii.Dęboszczak pisze:W ogóle w samym Rembertowie jeździ za dużo linii.
Gdyby jeszcze ten pociąg kursował z odpowiednią częstotliwością, to rozumiem, ale na dzień dzisiejszy to niezbyt trafiona argumentacja...Dęboszczak pisze:dubluje pociąg
Skoordynujcie i będzie ładnieDęboszczak pisze:będzie dublować 521
-
Dęboszczak
Rembertów chciał 168 niech nim jeździ.BJ.2052 pisze:To wywalcie 168 albo je potnijcie. To najlepszy kandydat do cięcia wśród rembertowskich linii.Dęboszczak pisze:W ogóle w samym Rembertowie jeździ za dużo linii.Gdyby jeszcze ten pociąg kursował z odpowiednią częstotliwością, to rozumiem, ale na dzień dzisiejszy to niezbyt trafiona argumentacja...Dęboszczak pisze:dubluje pociągSkoordynujcie i będzie ładnieDęboszczak pisze:będzie dublować 521
Wawer by Cię pokochał za docięcie 521 do częstotliwości 15/20//20.BJ.2052 pisze:Skoordynujcie i będzie ładnieDęboszczak pisze:będzie dublować 521
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
401 pomału przestaje się nadawać na taką częstoliwość. Zwłaszcza rano.
Poza tym średnio sobie wyobrażam linię z Falenicy na TS przez PKP Wawer i Gocław.
Poza tym średnio sobie wyobrażam linię z Falenicy na TS przez PKP Wawer i Gocław.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
-
Krzysiek_S
Nie chcecie mieć jasnego i przejrzystego układu linii na TS, to nie będziecie go mieli.Dęboszczak pisze:Rembertów chciał 168 niech nim jeździ.
A wyobrażasz sobie linię z Falenicy na Ochotę przez Grochowską i al. USApawcio pisze:Poza tym średnio sobie wyobrażam linię z Falenicy na TS przez PKP Wawer i Gocław.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Bastian
- Sułtan Maroka
I mamy dwa autobusy, a potem kwadrans przerwy. Naprawdę liczysz na koordynację?TGM pisze:I drugą taką (15/20) przez TS
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow